Τετάρτη, 24 Απρ.
25oC Αθήνα

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Σάββατο 20 Φεβρουαρίου 2021

ζώδια

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Σάββατο 20 Φεβρουαρίου 2021. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Κριός: Η Σελήνη σήμερα ενθαρρύνει την περιέργεια και την ανάγκη σου για ποικιλία. Παρόλο που ο Ερμής επανέρχεται σε ορθή πορεία οι επικοινωνίες παραμένουν για λίγο ακόμα μπερδεμένες, για αυτό απόφυγε σημαντικές συζητήσεις ή ευαίσθητα θέματα, καθώς οι παρεξηγήσεις για λίγο ακόμα μπορεί να είναι απογοητευτικές και σε ορισμένες περιπτώσεις εντελώς περιττές.

Τα δύσκολα προβλήματα και η αναποφασιστικότητα στα εργασιακά θα ξεκαθαριστούν τις επόμενες μέρες. Στον κοινωνικό και ερωτικό σου τομέα υπάρχει μεγαλύτερη σαφήνεια και κατανόηση.

Ταύρος: Ο Ερμής φτάνει στο τέλος της ανάδρομης πορείας του κι έτσι το επόμενο διάστημα θα υπάρξει μεγαλύτερη σαφήνεια στους μακροπρόθεσμους στόχους σου, την καριέρα, καθώς και στην ερωτική σου ζωή.

Τα έργα και οι υποθέσεις σου αρχίζουν να εξελίσσονται και να προχωρούν μπροστά, να διευκολύνονται οι επικοινωνίες ιδίως με συνεργάτες και αφεντικά, γονείς ή διευθυντές. Η μέρα είναι ιδανική για ευχάριστες και χαλαρές δραστηριότητες που μπορείς να τις μοιραστείς με φίλους ή τον ερωτικό σύντροφό σου.

Δίδυμοι: Η Σελήνη περνά τη μέρα στο ζώδιό σου φέρνοντας κρυφά συναισθήματα στην επιφάνεια. Η διάθεσή σου είναι καλή παρόλο που μπορεί να υπάρξουν κάποιες μικρές ενοχλήσεις. Τα προβλήματα επικοινωνίας θα αρχίσουν να εξαλείφονται τις επόμενες μέρες με τον Ερμή να επανέρχεται σε ορθή πορεία.

Προς το παρόν βέβαια η διόρθωση λαθών και παραλείψεων θα βοηθήσει στην εκκαθάριση των υποθέσεών σου. Πρόσθεσε διαφορετικές δραστηριότητες στη μέρα με τον ερωτικό σύντροφό σου προκειμένου να διατηρήσεις τη σχέση σας ζωντανή. Εσύ που είσαι μόνη, φλέρταρε και αφέσου σε νέες γνωριμίες.

Καρκίνος: Η Σελήνη περνά τη μέρα στον τομέα της ιδιωτικής σου ζωής και σε ενθαρρύνει να κάνεις τα πράγματα εύκολα και να διατηρήσεις ένα χαμηλό προφίλ. Με τον Ερμή να επανέρχεται σιγά – σιγά σε ορθή πορεία είναι μια καλή στιγμή για μια συναισθηματική επαναφόρτιση ή ένα ελαφρύ πρόγραμμα. Ακόμα όμως θα πρέπει να είσαι προσεκτική με την επικοινωνία και τις κατευθύνσεις.

Ο ερωτικός σύντροφός σου απόψε προσπαθεί να σου αποσπάσει το ενδιαφέρον και την προσοχή. Εσύ που είσαι μόνη, δείξε διαλλακτικότητα στις συζητήσεις ή τις συμπεριφορές απέναντι στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

Δες στο tlife.gr τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις