Τρίτη, 16 Απρ.
25oC Αθήνα

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Σάββατο 21 Νοεμβρίου 2020

ζώδια

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Σάββατο 21 Νοεμβρίου 2020. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Κριός: Σήμερα η Αφροδίτη περνά στο ζώδιο του Σκορπιού όπου και θα παραμείνει έως τις 15/12 και ο Ήλιος στο ζώδιο του Τοξότη. Έτσι οι εξελίξεις στα σχέδιά σου και κυρίως στα εργασιακά και οικονομικά είναι θετικότερες. Μπορείς να ασχοληθείς με τις οικονομικές σου εκκρεμότητες, τύπου δάνεια ή συμφωνίες και να έχεις τα επιθυμητά αποτελέσματα. Το πάθος στη σχέση με τον αγαπημένο σου αναζωπυρώνεται, ενώ εσύ που είσαι μόνη μπορείς να περιμένεις εξελίξεις σε σχέση με ένα άτομο του παρελθόντος.

Ταύρος: Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Σκορπιού από σήμερα στρέφει το ενδιαφέρον σου στις διαπροσωπικές σχέσεις σου, δίνοντάς σου τη δυνατότητα να πλησιάσεις περισσότερο και να κατανοήσεις τις ανάγκες δικών σου ανθρώπων. Αν έχεις κάτι νέο προετοιμάσει στα εργασιακά καιρός να το προωθήσεις. Όσο για το πάθος στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου, δεν θα πω τίποτα καθώς σε περιμένουν καυτές στιγμές. Εσύ που είσαι μόνη, μπορείς να περιμένεις ευχάριστες εξελίξεις στο διάστημα της παραμονής της Αφροδίτης στον Σκορπιό.

Δίδυμοι: Τα εργασιακά σου έρχονται στο προσκήνιο και αποσπούν το μεγαλύτερο κομμάτι του ενδιαφέροντός σου το διάστημα που η Αφροδίτη θα παραμείνει στο ζώδιο του Σκορπιού. Παράλληλα μπορείς να προσθέσεις νέες δραστηριότητες στην καθημερινότητά σου που θα σου δώσουν ενδιαφέρον. Θέλεις να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο στον ερωτικό σύντροφό σου έτσι ώστε να εισπράξεις και τη συναισθηματική ασφάλεια που χρειάζεσαι. Εσύ που είσαι μόνη, καλό θα ήταν αυτό το διάστημα να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά.

Δες στο tlife.gr τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις