Παρασκευή, 29 Μαρ.
15oC Αθήνα

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Σάββατο 22 Αυγούστου 2020

ζώδια

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Σάββατο 22 Αυγούστου 2020. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Κριός: Ο Ήλιος σήμερα κινείται στον τομέα εργασίας και υγείας σου όπου θα παραμείνει μέχρι τις 22/9. Κατά τη διάρκεια αυτού του μηνιαίου κύκλου στο απόλυτο επίκεντρο σου βρίσκονται τα εργασιακά και οι καθημερινές υποθέσεις σου, οι προσωπικές συνήθειες και ρουτίνες σου. Ο Άρης συνεχίζει να βρίσκεται στο δικό σου ζώδιο ενθαρρύνοντας την ανεξάρτητη και πρωτοποριακή σου πλευρά, αλλά η σημερινή Σελήνη διεγείρει μια ισχυρή ανάγκη για συντροφικότητα. Αυτό σου εξασφαλίζει και μια όμορφη ατμόσφαιρα στη σχέση με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, οι κοινωνικές σου επαφές φέρνουν στη ζωή σου νέους ανθρώπους.

Ταύρος: Σήμερα ο Ήλιος ξεκινάει τη μηνιαία επίσκεψη του στον τομέα της χαράς σου δίνοντας σου την ευκαιρία να διασκεδάσεις, να προσεγγίσεις την αγάπη ή να εκφραστείς δημιουργικά. Μπορεί να ξεκινήσεις ή να ανανεώσεις δημιουργικά έργα ή χόμπι. Έχεις την τάση να αναγνωρίζεις τη φυσική σου ανάγκη για αναψυχή και απελευθέρωση. Αυτός ο κύκλος θα διαρκέσει έως τις 22/9 και είναι γενικά μια τυχερή, δημιουργική και παιχνιδιάρικη περίοδος. Η Σελήνη σήμερα ενισχύει την επιθυμία σου να ασχοληθείς με τα καθήκοντα σου. Μη γίνεσαι ανταγωνιστική με τον ερωτικό σύντροφο σου. Εσύ που είσαι μόνη, είναι ευκαιρία απόψε να περάσεις όμορφα, να διασκεδάσεις και να φλερτάρεις.

Δίδυμοι: Η Σελήνη “περνά” τη μέρα της στο ζώδιο του Ζυγού και ενώ επιδιώκεις περισσότερη αρμονία και ισορροπία με αυτή τη διέλευση σχηματίζει και πολλές προκλήσεις. Το πέρασμα του Ήλιου στο 4ο ηλιακό οίκο διεγείρει το ενδιαφέρον σου για την οικιακή ζωή σου και την οικογένεια. Είναι καιρός να αγκυροβολήσεις κυρίως σε ψυχολογικό επίπεδο. Η αναμονή για την επίλυση των προβλημάτων σου κυρίως στα εργασιακά είναι η καλύτερη λύση. Πέρνα αρκετό χρόνο με τον αγαπημένο σου προσπαθώντας να αποφύγεις στιγμές έντασης. Εσύ που είσαι μόνη, κάποιες ειδήσεις ή τηλεφωνήματα σε ξεσηκώνουν ευχάριστα.

Δες στο tlife.gr τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις