Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Σάββατο 23 Ιανουαρίου 2021

ζώδια

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Σάββατο 23 Ιανουαρίου 2021. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Κριός: Σήμερα θα μπορούσες να νιώθεις αβέβαιη για τα συναισθήματα ή τη γενική σου κατεύθυνση, καθώς ο Ήλιος ευθυγραμμίζεται με τον Κρόνο στον ηλιακό 11ο οίκο σου. Κάποιες συμβουλές μπορεί να είναι χρήσιμες αλλά όχι απαραίτητα αυτές που θα ήθελες να ακούσεις. Μια παλιά υποχρέωση επανέρχεται και πιθανότατα να αφορά ένα φίλο ή κάτι που σε βοηθά να κάνεις αλλαγές στην κοινωνική σου ζωή. Η αποφασιστικότητά σου στα εργασιακά κυρίως, αν προσθέσεις περισσότερη δομή και πειθαρχία, θα βοηθήσει τα μελλοντικά σχέδιά σου. Η σχέση με τον αγαπημένο σου περνά σε δεύτερη μοίρα και δεν του δίνεις την προσοχή που χρειάζεται. Εσύ που είσαι μόνη, το μυαλό σου τη μια στιγμή γυρνά στο παρελθόν και την άλλη σε μια νέα γνωριμία.

Ταύρος: Ο Ήλιος συναντά τον Κρόνο στον 10ο ηλιακό σου οίκο υπενθυμίζοντας τους στόχους και τις ευθύνες σου. Μπορεί να έχεις μια αληθινή αίσθηση ότι πρέπει να σφίξεις τα ζωνάρια, να εργαστείς πιο σκληρά και να κάνεις βελτιώσεις ειδικά με την εργασία και τα καθήκοντα. Έτσι μπορεί να νιώσεις την απώλεια της ελευθερίας αλλά μπορείς να εκτιμήσεις πολύ καλά τη σαφήνεια που προκύπτει από την παρακολούθηση της πραγματικότητας μιας κατάστασης. Μια μικρή απογοήτευση σου δημιουργεί η συμπεριφορά του αγαπημένου σου. Εσύ που είσαι μόνη, η βραδιά σου περνά ευχάριστα με ενδιαφέρουσες συνομιλίες με φίλους και θαυμαστές.

Δίδυμοι: Είναι μια δυνατή μέρα η σημερινή για τον επαναπροσδιορισμό του εαυτού σου, καθώς ο Ήλιος ευθυγραμμίζεται με τον Κρόνο. Έχεις την ανάγκη να κάνεις παραγωγική τη χρήση του χρόνου σου ειδικά σε διανοητικό επίπεδο. Επίσης είσαι σε πολύ καλή κατάσταση για να ενισχύσεις τις πρακτικές σου δεξιότητες. Εάν ο ενθουσιασμός σου έχει τα πάνω και τα κάτω του στόχευσε στην επιβράδυνση των πραγμάτων προκειμένου να εκτιμήσεις καλύτερα την κατάσταση. Ο ερωτικός σύντροφός σου γίνεται ιδιαίτερα εκδηλωτικός απόψε. Εσύ που είσαι μόνη, οι περιστασιακοί έρωτες έχουν σταματήσει να σε ενδιαφέρουν.

Καρκίνος: Μπορεί να υπάρξει μια υπενθύμιση κάποιας οικονομικής υποχρέωσης ή ευθύνης σήμερα, ή ακόμα μιας πραγματικότητα που πρέπει να αντιμετωπίσεις σε μια οικεία σχέση. Ο Ήλιος συναντά τον Κρόνο στον ηλιακό 8ο οίκο σου και μπορεί να σε παρακινήσει να κάνεις σημαντικές αλλαγές ή δεσμεύσεις. Αυτή η διέλευση μπορεί να ρίξει φως σε προβληματικές περιοχές ιδίως σε τομείς που σχετίζονται με την υποστήριξη, μια στενή σχέση ή ένα οικονομικό ζήτημα. Πρόσθεσε χρώμα στη σχέση με τον αγαπημένο σου και άσε την γκρίνια. Εσύ που είσαι μόνη, το ενδιαφέρον σου στρέφεται σε ένα πρόσωπο του παρελθόντος.

Δες στο tlife.gr τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις