Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Σάββατο 23 Οκτωβρίου 2021

ζώδια

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Σάββατο 23 Οκτωβρίου 2021. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Κριός: Ο Ήλιος μετακινείται στον τομέα της οικειότητάς σου για μια διέλευση που διαρκεί έως τις 21/11 και πιθανότατα αυτό το διάστημα να γίνεις πιο εσωστρεφής. Στη διάρκεια αυτού του κύκλου αναπτύσσεις στρατηγικές και χρησιμοποιείς τις δυνάμεις παρατήρησης προς όφελός σου.

Μπορείς επίσης να επικεντρωθείς σε οικονομικά θέματα, χρέη και κοινούς πόρους. Σήμερα μπορείς να περάσεις όμορφα με τον αγαπημένο σου και να μοιραστείς τις σκέψεις σου. Εσύ που είσαι μόνη, αφέσου στο φλερτ και μην αδικείς κανέναν με την πρώτη ματιά.

Ταύρος: Ο Ήλιος εισέρχεται σήμερα στον τομέα της συνεργασίας σου και κατά τη διάρκεια αυτού του κύκλου αναδεικνύεται η ανάγκη σου για καλύτερη ισορροπία ή προοπτική.

Είσαι πιο πρόθυμη από το συνηθισμένο να προσαρμοστείς στις ανάγκες των άλλων. Γίνεσαι πιο προσεκτική, συμβιβαστική και εξετάζεις τις προσδοκίες σου από τους άλλους. Σήμερα με τη Σελήνη στο ζώδιό σου οι προσωπικές σου ανάγκες τείνουν να έχουν προτεραιότητα.

Δίδυμοι: Ο Ήλιος κατευθύνεται στον ηλιακό 6ο οίκο σου για μια διαμονή έως τις 21/11. Έτσι οι επόμενες εβδομάδες είναι ιδανικές για να ανανεώσεις τους εργασιακούς στόχους σου και την υγεία σου.

Καλλιεργείς θετικές συνήθειες και προκύπτουν νέες πληροφορίες ή περιστάσεις που σε παρακινούν να ζήσεις μια πιο υγιή, πιο οργανωμένη και πιο παραγωγική ζωή. Ο ερωτικός σύντροφός σου απόψε φαίνεται να σου προετοιμάζει μια έκπληξη. Εσύ που είσαι μόνη, η μέρα σου κυλά ευχάριστα αρκεί να μην κλειστείς στον εαυτό σου.

Καρκίνος: Αφήνεις σήμερα πίσω σου έναν κύκλο ενδοσκόπησης και μέχρι τις 21/11 αξιοποιείς την πιο παιχνιδιάρικη πλευρά του εαυτού σου. Με τη διέλευση του Ήλιου να συμπληρώνει τώρα την προσωπικότητά σου νιώθεις πιο ελεύθερη και πιο ευτυχισμένη, καθώς και πιο σίγουρη για τον εαυτό σου.

Η αγάπη και η έλξη σε απασχολούν περισσότερο και ανοίγονται νέοι δρόμοι έκφρασης και ψυχαγωγίας μπροστά σου. Το μεγαλύτερο κομμάτι της ημέρας το αφιερώνεις στον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, μην αφήνεις τις σκέψεις του παρελθόντος να καθορίζουν τη διάθεσή σου.

Δες στο tlife.gr τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις