Πέμπτη, 25 Απρ.
17oC Αθήνα

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Σάββατο 24 Δεκεμβρίου 2022

ζώδια

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Σάββατο 24 Δεκεμβρίου 2022. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Κριός: Οι σημερινές διελεύσεις ευνοούν την αποτοξίνωση από σκέψεις και προβληματισμούς. Βλέπεις ιδέες και αλληλεπιδράσεις διαφορετικά, ίσως με περισσότερη συμπόνια ή φαντασία.

Σου δίνεται η δυνατότητα να αφιερώσεις χρόνο να σκεφτείς και να αποκτήσεις μια καλή εικόνα για τους επαγγελματικούς στόχους και τα έργα της πορείας σου. Το να αφήσεις τη φαντασία να περιπλανηθεί ελεύθερη μπορεί να είναι χρήσιμο, καθώς θα χρωματίσεις κατάλληλα τη μέρα.

Ταύρος: Οι ενέργειες σήμερα είναι εξαιρετικές για νέες ιδέες, ιδιαίτερα αυτές που σχετίζονται με φίλους και μελλοντικούς στόχους ευτυχίας. Οι διελεύσεις βοηθούν στην εξομάλυνση των αιχμηρών άκρων της ζωής σου με διακριτικούς, αλλά χαρούμενους τρόπους και μια χαλαρωτική ή εμπνευσμένη συζήτηση μπορεί να είναι μέρος αυτού.

Με τον Ερμή σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα είναι μια καλή στιγμή για να ονειρευτείς. Ακόμα και οι μικρές χειρονομίες απέναντι στους άλλους θα πιάσουν τόπο οπότε φρόντισε να απλώσεις το χέρι.

Δίδυμοι: Η σημερινή διέλευση του Ερμή με τον Ποσειδώνα ενθαρρύνει μια ήπια προσέγγιση του κόσμου. Είναι μια καλή στιγμή για να αφήσεις τις συζητήσεις να ρέουν και να ακούσεις.

Νιώθεις άνετα με τον εαυτό σου και αυτή η ευκολία ενθαρρύνει τη φαντασία σου να αναδυθεί με υποστηρικτικούς τρόπους. Μπορεί να υπάρξει ένα μυστήριο για να λύσεις ή μια αποκαλυπτική συζήτηση για να απολαύσεις. Η Σελήνη περνά τη μέρα στον τομέα της οικειότητας και οι όψεις της ενισχύουν την αίσθηση γαλήνης και άνεσης. Τι καλύτερο για αυτήν τη μέρα!

Καρκίνος: Οι ενέργειες είναι εξαιρετικές για δημιουργικές αναζητήσεις ειδικά αφού η αίσθηση της αρμονίας και ισορροπίας σου είναι ισχυρή. Είσαι σε ιδιαίτερα καλή κατάσταση για να αποκτήσεις κάποια προοπτική. Η σημερινή διέλευση Ερμή – Ποσειδώνα εμπνέει ευφάνταστες συζητήσεις.

Νιώθεις ενθάρρυνση να μοιραστείς τη δουλειά και τις ιδέες σου ή να συζητήσεις τα όνειρα και τους στόχους σου. Οι αλληλεπιδράσεις με τους άλλους είναι πιθανόν παρηγορητικές και θεραπευτικές ή είναι λίγο έξω από την πεπατημένη.

Δες στο tlife.gr τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις