Τετάρτη, 24 Απρ.
20oC Αθήνα

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Σάββατο 25 Δεκεμβρίου 2021

ζώδια

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Σάββατο 25 Δεκεμβρίου 2021. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Κριός: Σήμερα μπορεί να υπάρξουν μικρές προκλήσεις στις σχέσεις αν προκύψει κάτι από το παρελθόν, για αυτό απόφυγε τέτοιου τύπου συζητήσεις στο Χριστουγεννιάτικο τραπέζι. Ευτυχώς όσο περνά η μέρα η κατάσταση εξομαλύνεται.

Κάποια πράγματα τα κρατάς για τον εαυτό σου ή δεν είσαι σίγουρη για το αν πρέπει να μοιράζεσαι κάποιες παρατηρήσεις. Πέρνα όμορφα με τον αγαπημένο σου επιδιώκοντας να μείνετε και κάποιες στιγμές οι δυο σας. Εάν είσαι μόνη, η μέρα σου προβλέπεται ιδιαίτερα κοινωνική κι έτσι δεν αισθάνεσαι παραμελημένη.

Ταύρος: Οι ενέργειες του πρωινού είναι έντονα ευχάριστες και είναι μια καλή στιγμή για να ανακαλύψεις νέες πηγές χαράς και ανεμελιάς. Οι φιλικές χειρονομίες μπορούν να εμφανιστούν έντονα καθώς περνούν οι ώρες και οι γύρω σου δείχνουν τον ενδιαφέρον τους για σένα.

Η Σελήνη περνά τη μέρα στον δημιουργικό 5ο οίκο σου ενθαρρύνοντας την επιθυμία σου να μοιραστείς τα συναισθήματά σου. Αν είσαι μόνη, η μέρα σου κρύβει εκπλήξεις και ανέλπιστες ειδήσεις.

Δίδυμοι: Μπορεί σήμερα να νιώσεις μια ανταγωνιστικότητα ή και πλεονέκτημα όμως όσο περνούν οι ώρες οι συζητήσεις γίνονται αμφίδρομες και ικανοποιητικές. Μπορεί να μάθεις κάτι χρήσιμο που σε βοηθά στην καριέρα σου ή να απολαμβάνεις το να μιλάς για τα μελλοντικά σχέδιά σου.

Γενικά όμως απολαμβάνεις τη μέρα καθώς το αιώνιο παιδί που κρύβεις μέσα σου χαίρεται με όλη αυτήν τη Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα. Με τον Άρη απέναντί σου μπορείς να αποφύγεις τις μικροεντάσεις που προκαλούνται σε κάθε οικογενειακό τραπέζι.

Καρκίνος: Η Σελήνη περνά τη μέρα στον τομέα των επικοινωνιών σου ενθαρρύνοντας την επιθυμία σου να μάθεις, να συνδεθείς και να συνεισφέρεις. Παρά τις αντίξοες συνθήκες που επικρατούν καταφέρνεις να έρθεις σε επαφή με τα αγαπημένα σου πρόσωπα, να μοιραστείς τις ιδέες αλλά και τα συναισθήματά σου.

Είναι σημαντικό για εσένα να εισπράξεις αγάπη και ξέρεις πολύ καλά πως για να γίνει αυτό θα πρέπει κι εσύ να δώσεις και να δείξεις με τον τρόπο σου τα αντίστοιχα. Εάν είσαι μόνη συναισθηματικά μπορείς να περιμένεις εκπλήξεις.

Δες στο tlife.gr τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις