Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Σάββατο 25 Ιουλίου 2020

ζώδια

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Σάββατο 25 Ιουλίου 2020. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Κριός: Η Σελήνη διαμορφώνει κάποιες τεταμένες πτυχές εκ των οποίων το λιγότερο είναι η αντίθεση του Άρη στο δικό σου ζώδιο. Η ανεξάρτητη, πρωτοποριακή πλευρά του εαυτού σου είναι ισχυρότερη αυτές τις μέρες αλλά η σημερινή Σελήνη, διεγείρει μια ισχυρή ανάγκη για συντροφικότητα και αυτές οι κινήσεις μπορεί να συγκρουστούν. Η ανταγωνιστικότητα μερικές φορές στα εργασιακά λειτουργεί υπέρ σου, καθώς σε παρακινεί να πετύχεις τους στόχους σου ή να τους ξεπεράσεις. Σαββατόβραδο απόψε στην καρδιά του καλοκαιριού μην αφήσεις το σύντροφό σου παραπονεμένο. Εσύ που είσαι μόνη, φίλοι σε παρακινούν για διασκέδαση.

Ταύρος: Η εστίαση σήμερα είναι περισσότερο στα εργασιακά σου και η επιτυχία στις υποθέσεις σου είναι να απομονώσεις το συναίσθημά σου, αν και δύσκολα θα το καταφέρεις. Μπορεί να αντιληφθείς ένα εμπόδιο ή κάποιον ανταγωνισμό το οποίο μοιάζει να είναι απογοητευτικό. Η συντροφιά του αγαπημένου σου καταφέρνει να σε αποφορτίσει και να σε παρασύρει σε στιγμές πάθους. Εσύ που είσαι μόνη, για κανένα λόγο απόψε μην κλειστείς στον εαυτό σου.

Δίδυμοι: Μπορεί να υπάρξει μια αυξημένη συνειδητοποίηση σήμερα και επιπλέον ευαισθησία σε λέξεις που εκφράζονται. Καθώς η μέρα προχωρά η διάθεσή σου ανεβαίνει και αναζητάς τη συντροφιά φίλων και αγαπημένων προσώπων. Είσαι σε εξαιρετική θέση για να ενισχύσεις τη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου και να απολαύσεις ένα αίσθημα υποστήριξης. Εσύ που είσαι μόνη, ψάχνεις το ιδανικό όμως προς το παρόν φρόντισε να περάσεις απλά όμορφα χωρίς περίπλοκες σκέψεις.

Δες στο tlife.gr τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις