Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Σάββατο 27 Ιουνίου 2020

ζώδια

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Σάββατο 27 Ιουνίου 2020. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Κριός: Ο Άρης περνά στο δικό σου ζώδιο και με αυτή τη διέλευση μπορείς επιτέλους να λάβεις δράση. Τα επίπεδα της ενέργειάς σου ανεβαίνουν μερικές φορές σε σημείο υπέρβασης και οι στόχοι σου πλέον είναι πιο ξεκάθαροι. Η αξία σου στα εργασιακά αναγνωρίζεται και νέες ευκαιρίες ανεβάζουν την αδρεναλίνη σου. Μην κολλάς σε μικρές, ασήμαντες λεπτομέρειες και χαλάς το κλίμα στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, διεκδίκησε το άτομο που σε ενδιαφέρει και κατάκτησέ το.

Ταύρος: Ο Άρης μετακινείται στο ηλιακό 12ο οίκο σου δημιουργώντας σου την ανάγκη για μια ανανέωση. Η σημερινή μέρα είναι κατάλληλη για να δεις φίλους, να ξεκουραστείς και να διασκεδάσεις με όποιο τρόπο μπορείς. Αξιοποίησε τις ικανότητές σου στα εργασιακά στο έπακρο. Μην υπόσχεσαι πράγματα στον ερωτικό σύντροφό σου που θα είναι δύσκολο να πραγματοποιήσεις. Εσύ που είσαι μόνη, ξεκινά μια περίοδος για σένα που δεν σταματάς να μετράς θαυμαστές.

Δίδυμοι: Ο Άρης ξεκινά τη διαμετακόμιση του στο 11ο ηλιακό σου σπίτι φέρνοντας ενέργεια και κίνητρα για την επιδίωξη της υγείας και της εργασίας σου. Η αδράνεια και τα απόβλητα της καθημερινότητάς σου δεν έχουν πια χώρο στη ζωή σου και διατίθεσαι να απαλλαγείς από αυτά. Με σκληρή βέβαια δουλειά και κόπο καταφέρνεις να φτάσεις τους στόχους στα εργασιακά. Η αναγνώριση και η επέκταση δεν είναι πλέον ένα άπιαστο όνειρο για σένα. Η τάση σου να κολλάς σε μικρές ασήμαντες λεπτομέρειες μπορεί να δημιουργήσει τριγμούς στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, μέσα από το εργασιακό και κοινωνικό σου περιβάλλον το φλερτ και οι κατακτήσεις αυξάνονται.

Δες στο tlife.gr τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις