Παρασκευή, 26 Απρ.
15oC Αθήνα

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Σάββατο 28 Μαϊου 2022

ζώδια

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Σάββατο 28 Μαϊου 2022. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Ταύρος: Η Σελήνη περνά τη μέρα στον 1ο οίκο σου και τα συναισθήματα έρχονται στην επιφάνεια. Ωστόσο μια διέλευση Άρη – Δία είναι στα σκαριά και συμβαίνει σε μια πολύ ιδιωτική περιοχή του χάρτη σου και πολλά συμβαίνουν μέσα σου σήμερα και αύριο.

Κάτι που έχεις θάψει μπορεί να βγει στην επιφάνεια και τα έντονα συναισθήματα μπορεί να σε αναγκάσουν να χειριστείς με θάρρος ένα μακροχρόνιο πρόβλημα ή μια τρέχουσα κατάσταση.

Δίδυμοι: Τα δυνατά συναισθήματα και οι αναταράξεις σήμερα και αύριο μπορούν να ενθαρρύνουν την επιθυμία να επιδιώξεις έναν στόχο ή ένα όνειρο καθώς ο Άρης και ο Δίας οδεύουν προς μια ευθυγράμμιση στο σπίτι της φιλίας, της κοινωνικής ζωής και της κοινότητας.

Η προσωπικότητα σου αποκτά μια πιο ζωηρή και ενθουσιώδη ποιότητα. Συναρπαστικές επαφές, συνδέσεις, γνωριμίες και ομαδική εργασία ή συνεργασία μπορεί να είναι θέματα που σε ενθουσιάζουν.

Καρκίνος: Ο εσωτερικός σου επιχειρηματίας αναδεύεται σήμερα με τον ενεργητικό γενναίο Άρη να ευθυγραμμίζεται με τον αισιόδοξο Δία στην κορυφή του ηλιακού σου χάρτη. Αυτή η σύνδεση συμβαίνει μόνο κάθε δυο χρόνια περίπου και αυτήν τη φορά ενεργοποιεί τον επαγγελματικό σου τομέα.

Είναι μια περίοδος αυξημένης πρωτοβουλίας και ίσως επιθυμίας να αναλάβεις ένα φιλόδοξο έργο. Το πάθος σου για περισσότερη ελευθερία ή ηγεσία μπορεί να είναι ενοχλητικό αν εμφανιστεί απότομα, αλλά θα μπορούσε να σε παρακινήσει να κάνεις κάτι ιδιαίτερο και διαφορετικό.

Λέων: Οι επιθυμίες σου διεγείρουν την ανάγκη σου για δράση σήμερα και αύριο με τον Άρη να ευθυγραμμίζεται με τον Δία.

Τα επίπεδα ενέργειας ανεβαίνουν και μπορείς εύκολα να εκνευριστείς για ένα θέμα αρχής ή συγκεκριμένης πεποίθησης που μπορεί να σε παρακινήσει να ακολουθήσεις ένα νέο ενδιαφέρον. Είσαι σίγουρα έτοιμη για κάτι διαφορετικό και πιο αναζωογονητικό και είσαι ιδιαίτερα παθιασμένη με τις ιδέες σου.

Δες στο tlife.gr τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις