Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2020

ζώδια

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2020. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Κριός: Αξιοποίησε σήμερα τις ιδέες σου και βάλε στην άκρη τις όποιες ανασφάλειές σου. Δείξε εμπιστοσύνη στον εαυτό σου και κατάστρωσε τις στρατηγικές σου για τους μακροπρόθεσμους στόχους σου. Καιρός να ηρεμήσουν λιγάκι τα πνεύματα στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου. Απόψε διαμόρφωσε έτσι το πρόγραμμα ώστε να περάσετε όμορφα και να ξεφύγετε από τη ρουτίνα της καθημερινότητας και την γκρίνια. Εσύ που είσαι μόνη, δεν αποκλείεται εντελώς αναπάντεχα να κάνεις τη γνωριμία που ονειρεύεσαι.

Ταύρος: Αυξημένα κίνητρα σου δίνει η σημερινή μέρα που διεγείρουν την ανάγκη σου για αλλαγές και βελτίωση της καθημερινότητάς σου. Καιρός να φροντίσεις το ταίρι σου και να ασχοληθείς σοβαρά μαζί του. Φλέρταρέ τον και φρόντισε να αναζωπυρώσεις το πάθος στη σχέση σας. Νέες κοινωνικές επαφές να είσαι βέβαιη πως θα φέρουν στο δρόμο σου ενδιαφέροντα άτομα. Αν λοιπόν σε έχει κουράσει η μοναξιά σου, μην λες όχι σε προτάσεις φίλων.

Δίδυμοι: Είναι για σένα η αρχή ενός ενεργητικού και ενθαρρυντικού χρόνου γενικά και ιδιαίτερα για ανταγωνιστικές δραστηριότητες, ρομαντισμό, χόμπι, παιχνίδια, αναψυχή και δημιουργικές αναζητήσεις. Δώσε τον καλύτερο εαυτό σου στο σύντροφό σου και δημιούργησε κλίμα ασφάλειας και αρμονίας στη σχέση σου. Εσύ που είσαι αδέσμευτη, φαίνεται να έχεις συμβιβαστεί με τη μοναξιά σου και να βάζεις άλλες προτεραιότητες στη ζωή σου. Το φλερτ και την αναζήτησή του, τα έχεις περάσει σε δεύτερη μοίρα.

Δες στο tlife.gr τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις