Παρασκευή, 3 Μαΐ
24oC Αθήνα

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Σάββατο 28 Οκτωβρίου 2023

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Σάββατο 28 Οκτωβρίου 2023

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Σάββατο 28 Οκτωβρίου 2023. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Ταύρος: Η έκλειψη Σελήνης σήμερα συμβαίνει στο ζώδιο σου και είναι σημαντική ως η τελική έκλειψη σε ένα σύνολο. Αυτό το σετ υπάρχει εδώ και μερικά χρόνια και η σημερινή έκλειψη είναι η τελευταία ώθηση για να επιβεβαιώσεις την ανεξαρτησία σου, να κατανοήσεις τις ανάγκες της σχέσης σου και να βρεις τον εαυτό σου. Είναι μια ισχυρή προτροπή για αυτοκατανόηση και προσωπικές επιδείξεις.

Αυτή η έκλειψη μπορεί να σε βοηθήσει να υποδείξεις τη σωστή κατεύθυνση προς τη διόρθωση των ανισορροπιών, ιδιαίτερα στο τμήμα εγώ – εσύ στις σχέσεις σου. Ας υποθέσουμε ότι προσδιόριζες τον εαυτό σου κυρίως μέσα από τις σχέσεις σου, τώρα είσαι έτοιμη να συντάξεις τους δικούς σου όρους. Θέματα ανεξαρτησίας και συνεργασίας μπορεί να σε προκαλέσουν να πάρεις μια απόφαση και μπορεί να είναι μια στιγμή για να αντιμετωπίσεις, να μάθεις και να αναπτυχθείς.

Δίδυμοι: Η σημερινή έκλειψη Σελήνης μπορεί να είναι μια κλήση αφύπνισης αν έχεις παραμελήσει την αυτοφροντίδα. Η ψυχική και συναισθηματική υγεία θέλει προσοχή. Εάν δεν αισθάνεσαι στο ίδιο επίπεδο, μπορεί να έχεις υπερβολική επέκταση και τώρα πρέπει να επιβραδύνεις. Μπορεί να είναι μια στιγμή για να κλείσεις ένα άλυτο ζήτημα στη ζωή σου.

Αυτή η έκλειψη σου υπενθυμίζει τη σημασία της ανάπαυσης, της αναπλήρωσης και του προβληματισμού. Το σώμα σου μπορεί να σου δίνει ένα ισχυρό μήνυμα για ξεκούραση. Το να αφήσεις χρόνο στον εαυτό σου για ηρεμία μπορεί να κάνει θαύματα για σένα. Αυτή μπορεί επίσης να είναι μια στιγμή μιας σημαντικής ιδέας, μιας προειδοποίησης ή μια διαισθητικής λάμψης που σε βάζει σε μια νέα, πιο ικανοποιητική διαδρομή.

Καρκίνος: Η σημερινή έκλειψη Σελήνης μπορεί να φέρει ένα θέμα φιλίας σε σημείο καμπής ή βρασμού. Αναζήτησε τρόπους να εξερευνήσεις και να μοιραστείς ιδέες με άτομα της ζωής σου. Εάν μια σχέση συνεργασίας αλλάζει ή τελειώνει, μια άλλη πόρτα ανοίγει αρκετά γρήγορα. Αυτή η έκλειψη, η τελευταία σε ένα σύνολο που επηρεάζει την κοινωνική σου ζωή, ωθεί τα αληθινά σου συναισθήματα για ένα άτομο ή ένα έργο στην επιφάνεια. Τα πάθη και οι στοργές σου είναι δύσκολο να απορροφηθούν αυτή τη στιγμή.

Το επόμενο βήμα σου ή ο σωστός δρόμος θα ξεκαθαρίσει τελικά και μπορεί να υπάρξει μια αποκάλυψη ή ένα σημείο καμπής. Πάρε το χρόνο σου με τις ανακαλύψεις σου. Μια επιτακτική επιθυμία να εκφραστείς μοναδικά ή δημιουργικά μπορεί να σε αρπάξει, ο ρομαντισμός μπορεί να ζεσταθεί ή μπορεί να υπάρξει μια σύγκρουση μεταξύ μια φιλίας και μιας σχέσης αγάπης.

Λέων: Η σημερινή Σεληνιακή έκλειψη μπορεί να ταρακουνήσει την άποψη σου για την καριέρα, τη φήμη, την πορεία ζωής σου ή την επαγγελματική σου ζωή. Οι περιστάσεις σου υπενθυμίζουν τώρα ότι αυτή είναι η στιγμή για να αποκαταστήσεις την ισορροπία μεταξύ της προσωπικής και της επαγγελματικής σου ζωής.

Τις επόμενες βδομάδες μπορεί να καταλήξεις σε μια τελική απόφαση σχετικά με μια μετακόμιση ή αλλαγή στόχων καριέρας ή εστίασης. Είναι από τις συνειδητοποιήσεις που μπορεί να καταλήξεις σε ένα συμπέρασμα αργότερα. Ενώ τα συναισθήματα σου μπορεί να τα αισθάνεσαι πολύ δυνατά κατά τη διάρκεια της έκλειψης, είναι πιθανό να αποκτήσεις τεράστια σαφήνεια σχετικά με το σωστό μονοπάτι για σένα, καθώς τα επεξεργάζεσαι.

Δες στο tlife.gr τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις