Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Σάββατο 29 Αυγούστου 2020

ζώδια

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Σάββατο 29 Αυγούστου 2020. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Κριός: Αισθάνεσαι αρκετά ικανοποιημένη με μικρά πράγματα που έχεις καταφέρει κι αυτό σου εξασφαλίζει μια καλή διάθεση. Η θετική ενέργεια είναι μαζί σου και η ανταλλαγή ιδεών κυρίως σε εργασιακά θέματα που σε απασχολούν φαίνεται να λειτουργεί εξαιρετικά βοηθητικά. Τα αισιόδοξα συναισθήματά σου επηρεάζουν τον ερωτικό σύντροφό σου με αποτέλεσμα η μέρα σας να είναι χαρούμενη και ενδιαφέρουσα. Εσύ που είσαι μόνη, φρόντισε να περάσεις όμορφα αφαιρώντας τις απαισιόδοξες σκέψεις του παρελθόντος από το μυαλό σου.

Ταύρος: Ο Ερμής δημιουργεί ένα τρίγωνο με το Δία σήμερα το πρωί ενισχύοντας την αισιοδοξία και την πίστη στους στόχους και τα σχέδιά σου. Μπορείς να πάρεις αποφάσεις, να σχεδιάσεις να κάνεις περισσότερα, να μάθεις και να ζήσεις περισσότερα. Καθώς προχωρά η μέρα, η Αφροδίτη πλησιάζει σε μια αντίθεση με τον Πλούτωνα και μπορεί να φέρει στην επιφάνεια τις συναισθηματικές ανασφάλειες και τους φόβους σου χωρίς όμως να πρέπει να τις αφήσεις να επηρεάσουν τη σχέση με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, δείχνεις να απολαμβάνεις την ανεξαρτησία σου.

Δίδυμοι: Μια γενναιόδωρη και ανοιχτή προσέγγιση σε εσωτερικά θέματα, οικονομικά και οικειότητας μπορεί να είναι ιδιαίτερα ικανοποιητική και προσοδοφόρα. Μπορείς να τακτοποιήσεις τα πράγματα στο μυαλό σου και να ανακτήσεις τις ισορροπίες σου. Η καλή συνεργασία συμβάλει στην τόνωση των κινήτρων σου στα εργασιακά. Όσο κυλούν οι ώρες, μια ένταση μπορεί να προκαλέσει συγκρούσεις με τον ερωτικό σύντροφό σου. Σκέψου θετικά και μην εκφράσεις τις λέξεις που έρχονται πρώτες στο μυαλό σου. Εσύ που είσαι μόνη, η συντροφιά αγαπημένων προσώπων καλύπτει τα συναισθηματικά σου κενά.

Δες στο tlife.gr τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις