Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Σάββατο 29 Ιανουαρίου 2022

ζώδια

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Σάββατο 29 Ιανουαρίου 2022. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Κριός: Η Αφροδίτη ήταν ανάδρομη για σχεδόν έξι εβδομάδες και σήμερα επανέρχεται σε ορθή πορεία. Ενώ ο Ερμής παραμένει ανάδρομος αυτή η μετατόπιση της Αφροδίτης βελτιώνει τη διαύγεια και σε βοηθά να ξεπεράσεις μικρά προβλήματα. Τις επόμενες μέρες και εβδομάδες θα είσαι πιο ξεκάθαρη για το επίπεδο ικανοποίησης σου από τις σχέσεις, την εργασία, τους στόχους, τα οικονομικά και την πορεία ζωής σου.

Ο ερωτικός σύντροφός σου είναι πιο προσιτός κι έτσι μπορείτε να κάνετε ουσιαστικές συζητήσεις. Εάν είσαι μόνη, μια επανασύνδεση ή μια νέα γνωριμία σου προσφέρει ικανοποίηση έστω και προσωρινή.

Ταύρος: Η Αφροδίτη τελειώνει την ανάδρομη πορεία της και ως βασικός πλανητικός κυβερνήτης σου διευκολύνει τα σχέδια και την επικοινωνία σου. Ανακαλύπτεις νέους τρόπους για να απολαύσεις τον εαυτό σου και να αναβιώσεις ένα παλιό χόμπι.

Όσο ο Ερμής παραμένει ανάδρομος απόφυγε τις μεγάλες αποφάσεις και αλλαγές στα εργασιακά και προσαρμόσου στις υπάρχουσες συνθήκες. Μια αλλαγή και νέες δραστηριότητες θα ανεβάσουν την ψυχολογία σου και θα ενισχύσουν τη συναισθηματική σου ζωή.

Δίδυμοι: Η Αφροδίτη αλλάζει ταχύτητες και έχεις πιο καθαρή εικόνα όσον αφορά στα συναισθήματα, τις σχέσεις, τα χρήματα και τα θέματα οικειότητας. Ωστόσο ο Ερμής παραμένει ανάδρομος και οι ρυθμοί στα εργασιακά παραμένουν αργοί.

Η αίσθηση γαλήνης και ηρεμίας στη σχέση με τον αγαπημένο σου λειτουργεί αναζωογονητικά για την ψυχολογία σου. Εάν είσαι μόνη, μείωσε τις προσδοκίες σου και πέρνα ευχάριστα απολαμβάνοντας το φλερτ.

Καρκίνος: Η Αφροδίτη τελειώνει την ανάδρομη πορεία της και σου έχει δώσει τη δυνατότητα να αναγνωρίσεις τα σημεία δυσαρέσκειας ή ανισορροπίας στη δουλειά, το καθημερινό περιβάλλον και τις στενές σχέσεις. Τώρα βλέπεις πού μπορείς και πρέπει να κάνεις βελτιώσεις.

Ωστόσο σήμερα πάρε τα πράγματα χαλαρά και απόφυγε να λάβεις ή να παραβιάσεις αποφάσεις και δεσμεύσεις. Εάν είσαι μόνη συναισθηματικά, πάρε τις αποφάσεις που θα σπάσουν τα δεσμά του παρελθόντος.

Δες στο tlife.gr τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις