Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Σάββατο 29 Μαϊου 2021

ζώδια

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Σάββατο 29 Μαϊου 2021. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Κριός: Τα θέματα που περιλαμβάνουν τις μελέτες, τη μεταφορά και τις βασικές επικοινωνίες μπορεί να περιλαμβάνουν μια σύγχυση ή κάποιες καθυστερήσεις. Σημαντικές πληροφορίες μπορεί να χαθούν ή να μην είναι ακόμα διαθέσιμες με την ανάδρομη πορεία του Ερμή που ήδη ξεκινά, για αυτό επιβράδυνε λίγο τους ρυθμούς σου μέχρι τις 22/6 όπου και θα επανέλθει.

Η σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου χρειάζεται προσοχή καθώς χωρίς να υπάρχει η πρόθεση παρεξηγήσεων μπορεί και να συμβούν. Εσύ που είσαι μόνη, το παρελθόν αρχίζει να σε ταλαιπωρεί καθώς οι αναμνήσεις περνούν από το μυαλό σου σαν κινηματογραφικές σκηνές.

Ταύρος: Ο Ερμής προετοιμάζεται για την ανάδρομη πορεία του και αυτή η αλλαγή μπορεί να δημιουργήσει μια βαρύτερη ατμόσφαιρα γύρω σου. Δεν είναι κατάλληλος ο καιρός να πάρεις σημαντικές αποφάσεις και να προβείς σε μεγάλες αγορές.

Μέχρι τις 22/6 είναι μια περίοδος αναζήτησης στο παρελθόν για απαντήσεις σε τρέχοντα προβλήματα ή καθυστερήσεις ορισμένων ζητημάτων. Προστάτευσε τη σχέση με τον αγαπημένο σου από παρεξηγήσεις και παρανοήσεις. Εσύ που είσαι μόνη, εσωτερικές αναμοχλεύσεις μπορεί να επιβαρύνουν τη διάθεσή σου.

Δίδυμοι: Ο κυβερνήτης σου Ερμής προετοιμάζει την ανάδρομη πορεία του κι έτσι είναι προτιμότερο να μην προωθήσεις τίποτα προς το παρόν, καθώς μπορεί να κινηθεί με αργούς ρυθμούς ή να χρειαστεί μια επανεξέταση αργότερα.

Η επικοινωνία είναι λίγο δύσκολη για αυτό απόφυγε σημαντικές και βαθιές συζητήσεις με τον αγαπημένο σου, τους συνεργάτες, τους φίλους ή τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Εσύ που είσαι μόνη, συναισθηματικά πάρε αποστάσεις από αρρωστημένες ή παρελθοντικές καταστάσεις.

Καρκίνος: Μπορεί να είναι λίγο δύσκολη η σημερινή μέρα κυρίως λόγω των επικοινωνιών, παρεξηγήσεων ή προβλημάτων με την προετοιμασία του Ερμή για την ανάδρομη πορεία του. Τραυματισμένα συναισθήματα μπορεί να έρθουν στην επιφάνεια και να μειώσουν την ενέργεια ή να χαλάσουν τη διάθεσή σου.

Η σημερινή Σελήνη διεγείρει μια σημαντική ανάγκη για συντροφικότητα κι αυτό σε οδηγεί στην αγκαλιά του αγαπημένου σου. Φρόντισε μόνο να μην σε πιάσει το παράπονο και αρχίσεις τη γκρίνια. Εσύ που είσαι μόνη, μην αποκλείεις το παρελθόν να σου χτυπήσει την πόρτα.

Δες στο tlife.gr τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις