Πέμπτη, 18 Απρ.
20oC Αθήνα

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2022

ζώδια

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2022. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Ταύρος: Η Σελήνη στον ηλιακό 12ο οίκο σου όλη μέρα δείχνει περισσότερο προβληματισμό. Χρειάζεσαι ένα διάλειμμα από καταστάσεις που σε εξαντλούν συναισθηματικά, καθώς αναδομείς την ενέργεια σε συναισθηματικό επίπεδο. Σε αυτήν την κατάσταση μπορεί να σου έρθουν νέες πληροφορίες για παλιά προβλήματα.

Καθώς η μέρα προχωρά πλησιάζουμε σε ένα τετράγωνο Αφροδίτης – Ποσειδώνα και μπορεί να θελήσεις να κάνεις διακρίσεις με ό,τι προσλαμβάνεις. Οι συμπάθειες και η συμπόνια σου αυξάνονται οπότε άφησε τον εαυτό σου να ονειρευτεί και να φανταστεί, αλλά απόφυγε να περιμένεις πολλά από τους άλλους.

Δίδυμοι: Το πρώτο μισό της ημέρας μπορεί να νιώσεις ενέργεια από ομαδικές προσπάθειες ή από επιδιώξεις που διευρύνουν το μυαλό. Αργότερα σήμερα είσαι πιο ευαίσθητη στην έλλειψη συγκεκριμένου σκοπού. Ένα τετράγωνο Αφροδίτης – Ποσειδώνα μπορεί να σημαίνει ότι η έλλειψη γενικής κατεύθυνσης βαραίνει μια σχέση.

Μπορεί επίσης να αντιλαμβάνεσαι ότι κάποιοι υπεκφεύγουν ή ότι κάτι πλανάται στον αέρα. Μπορεί και να υπάρχουν απογοητεύσεις από ότι μένει ανείπωτο. Το κλειδί για την απόλαυση περιλαμβάνει το να εγκαταλείψεις τις υπερβολικά υψηλές προσδοκίες από τον εαυτό σου ή από μια σχέση.

Καρκίνος: Είσαι συναισθηματικά προετοιμασμένη να ασχοληθείς με τις δουλειές και είσαι αρκετά έτοιμη να αντιμετωπίσεις τις προκλήσεις. Με ένα τετράγωνο Αφροδίτης – Ποσειδώνα σε εκκρεμότητα, οι ευσεβείς πόθοι μπορούν να θολώσουν την άποψη σου και να μην είναι εύκολο να αφήσεις χώρο για να απολαύσεις τα καθήκοντα σου με όνειρα και φαντασιώσεις να γεμίζουν το μυαλό σου.

Εάν τα επίπεδα κινήτρων μειώνονται και η ανησυχία κυριαρχεί μπορεί γρήγορα να κουραστείς από τα εγκόσμια ή τη ρουτίνα της ζωής σου. Πέτα τις παρωπίδες και αποφάσισε να δώσεις περισσότερη προσοχή στις ανάγκες σου για έμπνευση και φαντασία στο μέλλον.

Λέων: Μπορεί να υπάρξει χρήσιμη υποστήριξη για ευχάριστες δραστηριότητες νωρίς σήμερα, ιδιαίτερα με τον σύντροφο ή με έναν στενό φίλο. Οι ενέργειες τώρα υποστηρίζουν τον αυθορμητισμό. Στο δεύτερο μισό της μέρας ίσως νιώσεις λίγο χαμένη σχετικά με το τι θέλεις να κάνεις. Παρακολούθησε την τάση να επιλέγεις ποιες ενδείξεις να δεις και ποιες να παραβλέψεις.

Μπορεί να υπάρχει ένα πέπλο στα μάτια σου σχετικά με τις σχέσεις και ίσως κάποια θολά όρια ή αβέβαια συναισθήματα. Επιδίωξε να εξερευνήσεις διαφορετικούς τρόπους για να απολαύσεις τον χρόνο σου, αλλά απόφυγε να εναποθέσεις τις ελπίδες σου σε κερδοσκοπικά εγχειρήματα.

Δες στο tlife.gr τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις