Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2021

ζώδια

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2021. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Κριός: Ο Ερμής ξεκινά την ανάδρομη πορεία του στον κοινωνικό σου τομέα και ορισμένες από τις πρόσφατες ιδέες σου, σχέδια ή αποφάσεις σου μπορεί να σημειώσουν καθυστερήσεις. Οι φιλίες μπορεί να είναι λίγο δύσκολο να αντιμετωπιστούν τώρα ή μπορεί να υπάρξουν παρελθοντικοί γνωστοί και να σκεφτείς να επικοινωνήσεις ξανά μαζί τους. Η ανάδρομη πορεία του θα διαρκέσει έως τις 20/2 και πιθανά να υπάρξουν ασαφείς σκέψεις ή παρεξηγήσεις κατά τη διάρκειά της. Η σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου απόψε φαίνεται να καλύπτει απόλυτα όλες τις ανάγκες σου. Εσύ που είσαι μόνη, δεν αποκλείεται να σε θυμηθούν παλιοί έρωτες.

Ταύρος: Μέχρι τις 20/2 που θα διαρκέσει η ανάδρομη πορεία του Ερμή είσαι σε εξαιρετική κατάσταση ώστε να κοιτάξεις στο παρελθόν για απαντήσεις σχετικά με τον τρόπο διαχείρισης των ευθυνών σου. Αυτή η οπισθοδρομική κίνηση εμφανίζεται στον τομέα της σταδιοδρομίας, των ευθυνών, της απόδοσης, της φήμης, της εικόνας και της πορείας ζωής σου. Συχνά όμως μια καθυστέρηση που συμβαίνει κατά τη διάρκεια ενός τέτοιου κύκλου ανάδρομου Ερμή, οδηγεί σε σημαντικές αλλαγές. Η συναισθηματική σου ζωή έχει τα πάνω και τα κάτω της είτε βρίσκεσαι σε μια μόνιμη σχέση είτε είσαι μόνη.

Δίδυμοι: Η ανάδρομη πορεία του Ερμή υποδηλώνει την ανάγκη σου για επιβράδυνση πριν προχωρήσεις μπροστά. Αυτός ο κύκλος θα διαρκέσει έως τις 20/2 και συμβαίνει στον τομέα του πνεύματος, της περιπέτειας και της μάθησης. Μπορεί να υπάρξουν κάποιες αναμείξεις που εισάγουν καθυστερήσεις, όμως θα επωφεληθείς από μια ματιά στα πράγματα με μια νέα ή διαφορετική οπτική και ενδέχεται να έχεις την ευκαιρία να επανεξετάσεις ορισμένα σχέδιά σου προς όφελός σου. Η συναισθηματική σου ζωή εμπεριέχει μια αναστάτωση.

Καρκίνος: Ο Ερμής ξεκινά την ανάδρομη πορεία του και ενώ μπορεί να υπάρξουν κάποιες επιβραδύνσεις, θα βρεις τις επόμενες εβδομάδες αρκετά χρήσιμες για την αναθεώρηση ορισμένων θεμάτων σου. Είναι προτιμότερο να διατηρήσεις τον οικονομικό προϋπολογισμό σου και να μην ξοδεύεις ή δανείζεις χρήματα τώρα. Θα μπορούσες επίσης να ανακαλύψεις ότι στρέφεσαι συχνά στο παρελθόν για να κατανοήσεις το παρόν. Αυτό ισχύει και για τη συναισθηματική σου ζωή κυρίως για εσένα που είσαι μόνη.

Δες στο tlife.gr τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις