Πέμπτη, 28 Μαρ.
18oC Αθήνα

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Σάββατο 31 Δεκεμβρίου 2022

ζώδια

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Σάββατο 31 Δεκεμβρίου 2022. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Ταύρος: Η τελευταία μέρα του χρόνου φέρνει συναισθηματικές εξομολογήσεις από φίλους και οικογένεια. Έχεις έντονη επιθυμία να γνωρίζεις ότι το μέλλον σου είναι ασφαλές, για αυτό και δίνεις υποσχέσεις στον εαυτό σου για τη νέα χρονιά.

Η φαντασία σου εμπλέκεται σε καλλιτεχνικές ή άλλες δημιουργικές αναζητήσεις και χόμπι. Πρόσθεσε σασπένς στη βραδιά με τον ερωτικό σύντροφο σου και ανταποκρίσου στα ερωτικά του καλέσματα. Εσύ που είσαι μόνη, κάποιες επικοινωνίες πιθανά με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει ανεβάζουν τη διάθεση σου.

Δίδυμοι: Ενώ η φαντασία σου είναι ισχυρή σήμερα, πρακτικά θέματα μπορεί να σε αποσυντονίζουν. Απόφυγε να αναλάβεις ευθύνες που δεν είναι της δικής σου αρμοδιότητας. Η Σελήνη κατευθύνεται στον τομέα της επικοινωνίας σου στο δεύτερο μισό της ημέρας και σε κάνει δημοφιλή.

Προετοιμάσου να απολαύσεις μια άκρως ερωτική βραδιά με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, μην αφήσεις τη βραδιά ανεκμετάλλευτη. Τουλάχιστον προετοιμάσου να υποδεχθείς τη χρονιά αισιόδοξα και να δώσεις υποσχέσεις στον εαυτό σου που θα τηρήσεις.

Καρκίνος: Μπορεί σήμερα να ψάχνεις στο παρελθόν για απαντήσεις σε θέματα εργασίας, καθώς και να σκεφτείς το αν κρατάς πράγματα στη ζωή σου που δεν σε ικανοποιούν.

Η αίσθηση της αρμονίας και της ισορροπίας είναι ισχυρή όσο περνούν οι ώρες της ημέρας κι αυτό σε φέρνει πιο κοντά με τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Με τον αυθορμητισμό σου και άθελα σου μπορείς να πληγώσεις τον ερωτικό σύντροφο σου. Εσύ που είσαι μόνη, η βραδιά απόψε είναι μαγική και μπορεί να συμβούν πολλά!

Λέων: Οι ευαισθησίες σου σήμερα έρχονται στην επιφάνεια για αυτό και αναζητάς τρόπους να πλησιάσεις τους ανθρώπους που το τελευταίο διάστημα έχεις παραμελήσει.

Είτε πρόκειται για φίλους είτε για τα άτομα του οικογενειακού σου περιβάλλοντος φροντίζεις με κάθε τρόπο να επικοινωνήσεις μαζί τους και να τους πείσεις για τα συναισθήματα σου. Αν και τέτοια μέρα, δεν μπορείς να αποφύγεις κάποιες εργασιακές υποχρεώσεις, οπότε προσπάθησε να είσαι συγκεντρωμένη. Νιώσε τη λάμψη και την αισιοδοξία που αρμόζει στην αποψινή βραδιά.

Δες στο tlife.gr τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις