Παρασκευή, 26 Απρ.
15oC Αθήνα

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2023

ζώδια

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2023. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Ταύρος: Η Σελήνη κατευθύνεται στον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας σήμερα, ενθαρρύνοντάς σε να χαλαρώσεις και να συγκεντρωθείς. Ωστόσο η Αφροδίτη και ο Άρης συγκρούονται σήμερα και ο εκνευρισμός αυξάνεται απότομα όταν τα πράγματα δεν πηγαίνουν όπως τα σχεδιάζεις.

Οι επιθυμίες σου είναι έντονες, αλλά δύσκολο να εκπληρωθούν σε αυτήν τη φάση. Μπορεί να προκύψουν απογοητεύσεις λόγω της αναισθησίας κάποιου. Από τη μία θέλεις να εξυπηρετήσεις τις δικές σου ανάγκες κι από την άλλη θέλεις να ευχαριστήσεις κάποιον. Αυτό θα σου δημιουργήσει ένα εσωτερικό δίλημμα που θα σε πιέσει λίγο.

Δίδυμοι: Η μετάβαση της Σελήνης στον τομέα των επικοινωνιών σου φέρνει ένα απαιτητικό θέμα -για περισσότερες από δυο μέρες- στο προσκήνιο. Με ένα τετράγωνο Αφροδίτης – Άρη, οι ερωτικοί ρυθμοί πέφτουν. Χρειάζεται περισσότερη δουλειά από το συνηθισμένο για να νιώσεις ικανοποίηση.

Είναι επίσης δύσκολο να αποκτήσεις αυτό που θέλεις χωρίς να προκληθεί μεγάλη αναταραχή. Η ανυπομονησία για την ικανοποίηση των αναγκών σου μπορεί να οδηγήσει σε μικρές εντάσεις. Δεδομένου ότι ο Άρης βρίσκεται στο ζώδιό σου, κάποιος θα μπορούσε να παρερμηνεύσει το πάθος σου ως αναισθησία.

Καρκίνος: Η Σελήνη μετακινείται στον τομέα των πόρων σου και επιθυμείς περισσότερη σταθερότητα και ασφάλεια. Ωστόσο με μια διέλευση Αφροδίτης – Άρη σήμερα οι αλληλεπιδράσεις μπορεί να είναι τεταμένες ή οι άνθρωποι γύρω σου μπορεί να είναι ανταγωνιστικοί.

Θα μπορούσες όμως να πιάσεις και τον τον εαυτό σου να ανταγωνίζεται με κάποιον. Όσο κι αν θέλεις να διατηρήσεις την ηρεμία σου, κάποια δυσαρέσκεια ή παρεξήγηση θα μπορούσε να δημιουργήσει ένταση.

Λέων: Η Σελήνη περνά στο ζώδιο σου σήμερα, πυροδοτώντας τα συναισθήματα σου. Οι παρεξηγήσεις είναι πιθανές με το σημερινό τετράγωνο Αφροδίτης – Άρη και ίσως έχουν να κάνουν με τη δυναμική εξουσίας, το μοίρασμα και την οικειότητα. Εάν οι απογοητεύσεις έχουν δημιουργηθεί σε αυτούς τους τομείς θα μπορούσαν να κυριαρχήσουν στο μυαλό σου.

Το πως κάποιος σε πλησιάζει ή σου μιλάει μπορεί να είναι εκνευριστικό. Οι γύρω σου ίσως να σου φαίνονται σήμερα αγενείς ή ανυπόμονοι, πατώντας πάνω στα συναισθήματα σου. Προσπάθησε να μην στεναχωρηθείς και να το αντιμετωπίσεις ανάλαφρα. Ο συμβιβασμός ή το να αφήσεις τα πράγματα να ξεσπάσουν μπορεί να είναι μια καλή λύση -αν και προκλητική.

Δες στο tlife.gr τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις