Τετάρτη, 1 Μαΐ
18oC Αθήνα

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Σάββατο 9 Μαρτίου 2024

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Σάββατο 9 Μαρτίου 2024

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Σάββατο 9 Μαρτίου 2024. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Ταύρος: Ενώ οι σημερινές διελεύσεις σε βοηθούν να δεις τομείς της ζωής σου που πρέπει να αλλάξεις, ένα τετράγωνο Άρη – Ουρανού που περιλαμβάνει το ζώδιο σου σήμερα, μπορεί να υποδηλώνει κάποια ένταση. Εάν αισθάνεσαι περιορισμένη από κάτι ή κάποιον, θα μπορούσες να αισθάνεσαι έτοιμη να αποδεσμευτείς.

Το ένστικτο μπορεί να είναι να ταρακουνήσεις τα πράγματα, αλλά σκέψου ότι θα είσαι πολύ πιο αποτελεσματική αν αφιερώσεις χρόνο για λίγη αυτογνωσία. Εξάλλου, το να ξέρεις τι πραγματικά θέλεις κάνει οποιαδήποτε εξέγερση ή αντίδραση πιο αποτελεσματική. Ενώ ήσουν ενθουσιασμένη για την επιδίωξη των στόχων σου με τον Άρη στην κορυφή του ηλιακού σου διαγράμματος, αν το παράκανες ή πίεζες τον εαυτό σου να πετύχει, είναι πιθανό να χρειαστείς ένα διάλλειμα.

Δίδυμοι: Αν και η σημερινή μέρα μπορεί να σου δώσει μια καλύτερη εικόνα για το τι χρειάζεται ενημέρωση, δε συνιστάται η βιαστική λήψη αποφάσεων. Προχωράς πέρα από τα κανονικά όρια σου αυτές τις μέρες, κάτι που προσθέτει μια ωραία βουτιά ενθουσιασμού στη ζωή σου.

Ωστόσο μπορεί να υπάρχει μέρος σου που αντιστέκεται στην αλλαγή και αυτό μπορεί να προκύψει με μερικούς ανατρεπτικούς τρόπους. Μπορεί να παλεύεις με κάποια ανησυχία ή δυσφορία με ένα πρόβλημα που επανεμφανίζεται τώρα. Για καλύτερα αποτελέσματα, απέφυγε τις παρορμητικές ενέργειες και αποφάσεις αυτή τη στιγμή.

Καρκίνος: Το σημερινό τετράγωνο Άρη – Ουρανού είναι τεταμένο και ανυπόμονο, αλλά αν αποσυρθείς από αυτό, θα δεις ότι σε παρακινεί να εξερευνήσεις την ανάγκη να κάνεις αλλαγές. Στην πραγματικότητα, η διέλευση Ήλιου – Ουρανού σε βοηθά να το αξιοποιήσεις στο έπακρο.

Ωστόσο, πρόσεξε την παρορμητικότητα και τη θέληση. Μια έντονη επιθυμία για αλλαγή στη ζωή σου μπορεί να διαφαίνεται, αλλά το να εστιάσεις ακριβώς στο τι και πως θέλεις να αλλάξεις είναι το πιο δύσκολο κομμάτι. Μπορεί να νιώσεις κάποια σύγχυση σχετικά με το αν θέλεις να απομακρυνθείς ή θέλεις να πηδήξεις και με τα δυο πόδια όταν πρόκειται για τις σχέσεις σου.

Λέων: Μπορεί να συναναστραφείς με ανθρώπους που διαφωνούν με τον τρόπο που προσεγγίζεις τη δουλειά ή τους στόχους σου σήμερα, καθώς ο Άρης σχηματίζει ένα τετράγωνο με τον Ουρανό. Το αίσθημα ότι σε αγνοούν ή ότι δε σε παίρνουν στα σοβαρά μπορεί να σε εκνευρίσει. Μπορεί να προκύψουν εντάσεις και απογοητεύσεις στην καριέρα σου, αλλά είναι καλύτερο να αποφύγεις να πάρεις αποφάσεις βιαστικά.

Μπορεί να ανακαλύψεις αργότερα ότι δεν ήσουν έτοιμη να βγεις από κάτι. Παρόλο που μπορεί να αισθάνεσαι ότι δεν ξέρεις πως να πλησιάσεις ή να κατανοήσεις καλύτερα μερικούς ανθρώπους στη ζωή σου, η σύγκρουση μπορεί να οδηγήσει σε νέους τρόπους κατανόησης και συνεργασίας μαζί τους.

Δες στο tlife.gr τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις