Τετάρτη, 24 Απρ.
21oC Αθήνα

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Τετάρτη 03 Ιουνίου 2020

ζώδια

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Τετάρτη 03 Ιουνίου 2020. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Κριός: Υπάρχει μεγάλη έμφαση σήμερα σε θέματα καρδιάς και άνεσης, περισσότερο από αναλυτική άποψη παρά από συναισθηματική. Είναι ιδανική η στιγμή για να αναθεωρήσεις και να επαναπροσδιορίσεις αυτό που χρειάζεσαι και θέλεις. Οι σχέσεις σου με συνεργάτες και συναδέλφους χρειάζονται προσοχή. Απόφυγε διαφωνίες και αντιπαραθέσεις. Συγκράτησε λίγο τον εκνευρισμό σου και μην λες πράγματα που δεν πρέπει στον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, μην αναλώνεσαι άσκοπα σε αδιέξοδες καταστάσεις.

Ταύρος: Το τετράγωνο ανάδρομης Αφροδίτης – Άρη και η Σύνοδός της με τον Ήλιο σήμερα σου δίνει τη δυνατότητα για μια ακόμη ματιά ή ευκαιρία για ένα έργο, αγορά ή σχέση. Χρησιμοποίησε τη διορατικότητά σου και ξεκαθάρισε ή βάλε νέους στόχους. Ίσως χρειαστεί να καταβάλλεις περισσότερη προσπάθεια προκειμένου να καταφέρεις να συγκεντρωθείς στα εργασιακά. Ζήλιες, παράπονα και κτητικότητα μπορεί να κλονίσουν το επίπεδο της σχέσης με τον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, μην ενθουσιάζεσαι με νέες γνωριμίες.

Δίδυμοι: Ο Ήλιος ευθυγραμμίζεται με την ανάδρομη Αφροδίτη και είναι η κατάλληλη στιγμή για τον καθορισμό νέων στόχων, προθέσεων και αποφάσεων που σχετίζονται ιδιαίτερα με θέματα καρδιάς, ευχαρίστησης και ικανοποίησης. Η εξέλιξη και η πορεία των επαγγελματικών σου σε απασχολεί ιδιαίτερα. Κάποιες εξελίξεις ή αποκαλύψεις από την πλευρά του ερωτικού σου συντρόφου ίσως να κλονίσουν την εμπιστοσύνη σου απέναντί του. Εσύ που είσαι μόνη, νέες γνωριμίες μπορούν να σε κάνουν να περάσεις ευχάριστα. 

Δες στο tlife.gr τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις