Τρίτη, 7 Μαΐ
24oC Αθήνα

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Τετάρτη 05 Αυγούστου 2020

ζώδια

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Τετάρτη 04 Αυγούστου 2020. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Κριός: Ο Ήλιος περνάει από το δημιουργικό σου τομέα μαζί με τον Ερμή ο οποίος  θα παραμείνει μέχρι τις 19/8. Αυτό το διάστημα μπορείς να είσαι “πολύχρωμη” στην επικοινωνία σου και να απολαύσεις το μοίρασμα των ιδεών και απόψεων. Επικοινωνείς με έναν ιδιαίτερο, θετικό τρόπο και οι άλλοι δείχνουν ενδιαφέρον για τα λόγια σου. Τα άτομα που συναντάς ή οι ειδήσεις που διαβάζεις μπορούν να σε βοηθήσουν στο να βρεις μια κατεύθυνση θετικής ανάπτυξης. Η Σελήνη περνά τη μέρα της στο ζώδιο των Ιχθύων δίνοντας μια νότα ρομαντισμού στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφο σου. Εσύ που είσαι μόνη, η αναπόληση του παρελθόντος δεν σου κάνει και ιδιαίτερα καλό.

Ταύρος: Μέχρι τις 19/8 ο Ερμής μεταβαίνει στον τομέα της οικογένειας και του σπιτιού ενθαρρύνοντας μια στοχαστική σκέψη. Είναι πιθανό να μιλάς και να σκέφτεσαι για προσωπικά και οικογενειακά θέματα περισσότερο από το συνηθισμένο. Είναι γενικά μια καλή στιγμή για μελέτη, δημιουργία ιδεών ή σχεδίων για μακροχρόνια ασφάλεια και ψυχική συγκέντρωση. Κάποιος σήμερα στα εργασιακά μπορεί να σε βοηθήσει, να σου δείξει μια σωστή κατεύθυνση ανάπτυξης και προόδου. Μετάτρεψε τη βραδιά με τον ερωτικό σύντροφο σου σε μαγική. Εσύ που είσαι μόνη, άνοιξε την καρδιά σου σε φίλους και άτομα που εμπιστεύεσαι.

Δίδυμοι: Μπορεί να υπάρξουν σήμερα παθιασμένες στιγμές και συναισθήματα αγάπης και φιλίας, ίσως όμως και μια ένταση εάν προσπαθήσεις να πιέσεις ένα θέμα που είναι προτιμότερο να μείνει στάσιμο για αυτό το διάστημα. Αργότερα σήμερα η Αφροδίτη στο ζώδιό σου σχηματίζει μια αδέξια γωνία προς τον Κρόνο και μπορεί να προκύψουν ζητήματα που σχετίζονται με σχέσεις και όρια, χρήματα και κτητικότητα. Οι ανασφάλειες σου για τα συναισθηματικά μπορεί να σε κάνουν λίγο απόμακρη απέναντι στον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, χαλάρωσε και απόλαυσε την ανεξαρτησία σου.

Δες στο tlife.gr τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις