Παρασκευή, 29 Μαρ.
25oC Αθήνα

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Τετάρτη 05 Οκτωβρίου 2022

ζώδια

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Τετάρτη 05 Οκτωβρίου 2022. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Ταύρος: Με τη Σελήνη στο 12ο ηλιακό σου οίκο και πάλι σήμερα προσέχεις περισσότερο τους στόχους σου και τη γενική σου κατεύθυνση. Οι ευθύνες τείνουν να μεγεθύνονται και αυτή μπορεί να είναι μια καλή στιγμή για να εκπληρώσεις καθήκοντα ή να απολαύσεις τις ανταμοιβές των πρόσφατων επιτευγμάτων σου, ακόμη και με μια πιθανώς απογοητευτική ή αποθαρρυντική ταχύτητα.

Επίσης είναι μια καλή στιγμή για να συνδυάσεις με επιτυχία τη λογική και τη δημιουργικότητα, καθώς και να αντιμετωπίσεις τα ερωτικά θέματα με ρεαλισμό και ψυχραιμία.

Δίδυμοι: Μπορεί να λάβεις κάποια βοήθεια σήμερα και πιθανώς κάποια σοφία από ένα άτομο του παρελθόντος. Ίσως να έχεις και μια εξαιρετική ιδέα που θα απαντήσει σε ένα μακροχρόνιο δίλημμα.

Ωστόσο μπορεί να υπάρξει κάποια απογοήτευση εάν εξακολουθείς να κρατάς κάτι από το παρελθόν, αλλά ένα μεγάλο μέρος σου θέλει να απελευθερωθεί και να προχωρήσει. Μπορεί να υπάρξουν στιγμές που δεν το αντιλαμβάνεσαι και ενεργείς, προκαλώντας ταλαιπωρία, σαν να θέλεις να αλλάξεις και αυτή μπορεί να είναι μια από αυτές τις μέρες.

Καρκίνος: Είσαι περισσότερο διατεθειμένη να παρατηρήσεις αντί να ενεργήσεις, κάτι που μπορεί να σε εξυπηρετήσει αυτήν τη στιγμή. Μπορεί ωστόσο να υπάρξει σύγκρουση σχετικά με αξίες, θέματα ιδιοκτησίας ή ανησυχίες για την οικονομική σου κατάσταση.

Τα πληγωμένα συναισθήματα έχουν μια ισχυρή τάση αυτήν τη στιγμή. Επιδίωξε να ανανεώσεις τα πράγματα στη δουλειά σου ή στις πρακτικές υποθέσεις, αντί να προχωρήσεις εάν δεν έχεις την αυτοπεποίθηση. Άκου τη διαίσθηση σου και όχι τους φόβους σου.

Λέων: Ένα μέρος σου θέλει να καθαρίσει την ατμόσφαιρα γύρω σου και ένα άλλο μέρος φαίνεται να έχει κολλήσει σε κάτι που εμποδίζει να το κάνεις. Είναι πιθανό να ανατρέψεις αυτήν την ενέργεια δουλεύοντας πάνω σε στρατηγικές και σχέδια για να βελτιώσεις τα έργα, τη νοοτροπία και τη ζωή σου.

Με αυτόν τον τρόπο δεν θα χρειαστεί να προχωρήσεις μέχρι να είσαι πραγματικά έτοιμη. Εστίασε κυρίως στα θετικά. Οι συζητήσεις μπορούν να βοηθήσουν πάρα πολύ αυτήν τη στιγμή, αλλά η επαφή με αυτό που υπάρχει στην καρδιά σου απαιτεί λίγη ησυχία.

Δες στο tlife.gr τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις