Τρίτη, 23 Απρ.
22oC Αθήνα

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Τετάρτη 07 Οκτωβρίου 2020

ζώδια

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Τετάρτη 07 Οκτωβρίου 2020. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Κριός: Ο Ερμής σήμερα σε αντίθεση με τον Ουρανό δημιουργεί ψυχικές εντάσεις για αυτό προσπάθησε να διατηρήσεις την υπομονή σου. Απόφυγε την ανυπομονησία στο χειρισμό των υποθέσεών σου προκειμένου να αποφύγεις τα λάθη. Δείξε υποχωρητικότητα απέναντι στον ερωτικό σύντροφό σου και διατήρησε την αρμονία. Μην παρερμηνεύεις τα μηνύματα που σου δίνονται εσύ που είσαι μόνη.

Ταύρος: Στόχος σου σήμερα είναι να είσαι ευέλικτη καθώς οι περισπασμοί της προσοχής σου είναι πολλοί και πιθανά να αλλάξουν τα σχέδιά σου. Επίσης μπορεί να υπάρξουν συγκρούσεις με άλλους για τις διαφορετικές απόψεις σου. Κάποιες ανατροπές στα εργασιακά χρειάζονται ψυχραιμία. Οργάνωσε μια χαλαρή ατμόσφαιρα για τον ερωτικό σύντροφό σου που θα βοηθήσει να χαλαρώσετε από την ένταση της ημέρας. Εσύ που είσαι μόνη και επιδιώκεις μια επανασύνδεση καλύτερα να αφήσεις να περάσει η μέρα χωρίς να κάνεις μια κίνηση. 

Δίδυμοι: Τα συναισθήματα σήμερα είναι έντονα και αυξημένα όμως δύσκολα στη διαχείρισή τους. Το να σκέφτεσαι έξω από τα κουτάκια σήμερα μπορεί να είναι υπέρ σου, αλλά μπορεί να οδηγηθείς σε ακρότητες καθώς ο Ερμής αντεπιτίθεται στον Ουρανό. Αρκετά αγχωτική προβλέπεται η μέρα στα εργασιακά, για αυτό προσπάθησε να οργανωθείς. Προστάτευσε τη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου από γκρίνιες και αντιπαραθέσεις. Εσύ που είσαι μόνη, είσαι επιρρεπής σε λανθασμένες και επιπόλαιες κινήσεις.

Δες στο tlife.gr τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις