Τρίτη, 16 Απρ.
21oC Αθήνα

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Τετάρτη 09 Δεκεμβρίου 2020

ζώδια

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Τετάρτη 09 Δεκεμβρίου 2020. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Κριός: Με τις σημερινές μετακινήσεις ενδέχεται να χάσεις προσωρινά κάποιο κίνητρο ή να αισθανθείς κάποιες αμφιβολίες, καθώς επανεκτιμάς συγκριμένες διαδρομές ή έργα. Ωστόσο μπορείς να αφήσεις στην άκρη τα αρνητικά συναισθήματα και να δώσεις χώρο για περισσότερη χαρά στη ζωή σου. Με τον Ήλιο στον 9ο ηλιακό σου οίκο και με το τετράγωνο με τον Ποσειδώνα είναι σημαντικό να αποφύγεις τις δηλώσεις καθώς μπορεί να παρεξηγηθούν. Κάποιες αποκαλύψεις μπορεί να κλονίσουν τη σχέση με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, μην ενθουσιάζεσαι με πρόσωπα και καταστάσεις.

Ταύρος: Έχεις την ανάγκη σήμερα να νιώσεις παραγωγική με τη Σελήνη στον τομέα της πρακτικής εργασίας. Κάποιες ασάφειες είναι προσωρινές και δεν θα πρέπει να βγάλεις συμπεράσματα καθώς υπάρχει μια τάση εξαπάτησης και ψευδαίσθησης. Ο τομέας των οικονομικών σου χρειάζεται προσοχή. Μην αμφισβητείς τα συναισθήματα του αγαπημένου σου για μικρές ασήμαντες λεπτομέρειες. Εσύ που είσαι μόνη, μια νέα γνωριμία γίνεται αφορμή για να αρχίσεις να ονειρεύεσαι.

Δίδυμοι: Ένα τετράγωνο Ήλιου – Ποσειδώνα σήμερα ρίχνει ένα πέπλο σε ορισμένους τομείς της ζωής σου με αποτέλεσμα να σου δημιουργεί μια αίσθηση αβεβαιότητας. Απόφυγε για αυτό τα γρήγορα συμπεράσματα και τις αποφάσεις, την προώθηση των σχεδίων σου ή τις δεσμεύσεις. Κάποιες απογοητεύσεις στη σχέση με τον αγαπημένο σου είναι προσωρινές και αδικαιολόγητες. Εσύ που είσαι μόνη, μην επενδύεις συναισθηματικά σε πρόσφατες γνωριμίες.

Δες στο tlife.gr τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις