Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Τετάρτη 09 Σεπτεμβρίου 2020

ζώδια

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Τετάρτη 09 Σεπτεμβρίου 2020. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Κριός: Οι άλλοι σήμερα φαίνεται να αναγνωρίζουν τις προσπάθειες, τα ταλέντα ή τις ηγετικές σου ικανότητες. Μπορεί να εμπνευστείς ιδιαίτερα από μια εργασία ή μια αναζήτηση, ένα έργο ή μια προσαρμογή στον τρόπο ζωής σου. Μέχρι τις 13/11 με την ανάδρομη πορεία του Άρη που ξεκινά από σήμερα, μπορεί να αισθανθείς ότι η ζωή επιβραδύνεται ή ότι δεν έχεις τη συνήθη ενέργεια και κατεύθυνση. Μπορεί επίσης να νιώσεις λίγο κουρασμένη και πιο επιρρεπής σε ατυχήματα. Βρες τρόπους να διαχειριστείς τα συναισθήματά σου απέναντι στον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, απόλαυσε τη διασκέδαση, το φλερτ και τις νέες γνωριμίες.

Ταύρος: Εξακολουθεί να είναι μια ενθαρρυντική στιγμή για ανταλλαγή ιδεών, ανακάλυψη παλιών ενδιαφερόντων και αναβίωση δημιουργικών έργων. Μέχρι τις 13/11 ο ανάδρομος Άρης μπορεί να σε οδηγήσει σε επιβράδυνση, επισκευές και επανεξετάσεις ιδιαίτερα στην προσωπική σου ζωή. Το να σκέφτεσαι δύο φορές για καινούρια εργασιακά ξεκινήματα μόνο καλό θα σου κάνει. Η σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου χρειάζεται περισσότερη στήριξη από εσένα. Εσύ που είσαι μόνη, πάρε τα πάνω σου και ανανέωσε παλιές σου γνωριμίες.

Δίδυμοι: Βοηθώντας στη μείωση του άγχους θα αντιμετωπίσεις με μεγαλύτερη ευκολία τις υποθέσεις σου και τη διεκπεραίωσή τους. Με την ανάδρομη πορεία του Άρη που θα διαρκέσει έως τις 13/11 μπορεί να επιστρέψει κάποιος παλιός φίλος ή κάποια προβλήματα από το παρελθόν. Για σήμερα θα χρειαστεί έξτρα προσπάθεια από μέρους σου προκειμένου να καταφέρεις να συγκεντρωθείς στα εργασιακά. Στιγμές έντασης με τον ερωτικό σύντροφό σου δεν χρειάζεται να τις μεγαλοποιείς. Εσύ που είσαι μόνη, παράμεινε προσγειωμένη.

Δες στο tlife.gr τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις