Παρασκευή, 3 Μαΐ
18oC Αθήνα

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Τετάρτη 1 Νοεμβρίου 2023

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Τετάρτη 1 Νοεμβρίου 2023

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Τετάρτη 1 Νοεμβρίου 2023. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Ταύρος: Σήμερα γίνεται πιο πρακτική. Ο λόγος; Η Σελήνη ολοκληρώνει την διέλευσή της στον ηλιακό 2ο οίκο σου. Προσπάθησε να μάθεις από τις αλληλεπιδράσεις της ημέρας, ακόμα και αν είναι λίγο απογοητευτικές. Οι απαντήσεις σου σε τρίτους, με τους οποίους διαφωνείς, σε εκπλήσσουν και σε βάζουν σε μια διαδικασία να σκεφτείς περισσότερο.

Η Σελήνη μεταβαίνει στον τομέα της επικοινωνίας σου μέσα στην ημέρα, γεγονός που κάνει τις ιδέες σου ακόμα πιο ενδιαφέρουσες. Το να μοιράζεσαι την πείρα σου ή να προσφέρεις ένα χέρι μπορεί να σε ανταμείψει.

Δίδυμοι: Η σημερινή Σελήνη σε κρατά σε ενεργή επαφή με τα συναισθήματα και τις ανάγκες σου. Αναζήτησε διαφορετικούς τρόπους προσέγγισης ενός παλιού προβλήματος που δεν λέει να λυθεί. Η διέλευση Ερμή – Χείρωνα, που επηρεάζει το πρώτο μισό της ημέρας, σε κάνει να απομονώνεσαι.

Είναι καλύτερο να σκεφτείς δυο φορές πριν επικοινωνήσεις, ειδικά αν πρόκειται για ένα σημαντικό ζήτημα. Αργότερα σήμερα, η Σελήνη κατευθύνεται στον τομέα των πόρων σου, κάτι που βελτιώνει αισθητά τα οικονομικά σου και τις επιχειρηματικές προσπάθειές σου.

Καρκίνος: Το πρώτο μισό της ημέρας είναι αφιερωμένα σε προσωπικά ζητήματα. Την ίδια στιγμή δυσκολεύεσαι να περάσεις το μήνυμα που θέλεις. Ακόμα κι έτσι, αυτή είναι μια εξαιρετική στιγμή για να μάθεις από τις διαφορές σου με τους γύρω.

Μέσα από την αλληλεπίδραση μαζί τους, θα αποκτήσεις μια πιο ισχυρή αίσθηση της θέσης και της γνώμης σου. Παρόλα αυτά η αναποφασιστικότητά σου είναι πρωταγωνίστρια σήμερα. Η Σελήνη κατευθύνεται στο ζώδιο σου το βραδάκι, ζωντανεύοντας τα συναισθήματα σου και κάνοντάς σε να τα «βιώνεις» πιο δυνατά από ό,τι συνήθως.

Λέων: Το πρώτο μισό της ημέρας είσαι εντελώς αποσυνδεδεμένη. Δεν μπορείς να συγκεντρωθείς και αυτό δυσκολεύει την πρόοδό σου. Βλέπεις τα πράγματα από εντελώς διαφορετική, οπτική γωνία, σε σχέση με τους γύρω σου και αυτό σε απογοητεύει ελαφρώς. Την ίδια στιγμή ωστόσο το φαινόμενο αυτό είναι ένα μάθημα που πρέπει να πάρεις.

Έχεις ανάγκη από τον δικό σου χώρο και χρόνο, προκειμένου να ανασυνταχθείς συναισθηματικά. Η μετακίνηση της Σελήνης στο ζώδιο πίσω από το δικό σου θα σε βοηθήσει πολύ σε αυτό. Η στιγμή είναι ιδανική για να ξεκινήσεις την εξερεύνηση του εσωτερικού σου κόσμου, την οποία θέλεις να κάνεις εδώ και καιρό.

Δες στο tlife.gr τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις