Παρασκευή, 29 Μαρ.
15oC Αθήνα

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2019

ζώδια

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2019. Δείτε αναλυτικά για όλα τα ζώδια, τι σας επιφυλάσσουν τα άστρα σήμερα…

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2019. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

ΚΡΙΟΣ: Δεν είναι ιδιαίτερα εύκολο σήμερα να καταλάβουμε ο ένας τον άλλον κάποιες στιγμές με τον Ερμή λίγο τσακισμένο, καθώς μπορεί να οδηγήσει σε μια κριτική σκέψη, αλλά να νιώθουμε σαν νύχτα και μέρα με την μετάβαση απ’ την κατανόηση στην αποσύνδεση. Προετοιμάζεσαι για μια Πανσέληνο που μπορεί να φέρει συναισθηματικά θέματα και να σου υπενθυμίσει πράγματα που χρειάζονται την απόλυτη προσοχή σου. Την ένταση πάνω απ’ τις ανεκπλήρωτες ή ανυπότακτες ανάγκες σου θα πρέπει να την αντιμετωπίσεις με περισσότερη προσοχή. Παρόλο που θέλεις να γίνεις απόλυτα κατανοητή στα θέλω σου απέναντι στον ερωτικό σύντροφό σου δεν φαίνεται να τα καταφέρνεις. Εσύ που είσαι μόνη, καταστάλαξε πρώτα εσύ η ίδια στις συναισθηματικές σου ανάγκες και κατόπιν κρίνε τους άλλους.

ΤΑΥΡΟΣ: Μπορεί να νιώσεις σήμερα πως δεν μπορείς να συγχρονιστείς με τις απαιτήσεις της μέρας και να θεωρείς ότι είναι δύσκολο να ανταπεξέλθεις. Εν όψη μιας Πανσελήνου νιώθεις έντονα συναισθήματα και ανάγκες γύρω απ’ τα εργασιακά και οικονομικά θέματά σου. Οι ειδήσεις ή και οι περιστάσεις είναι τέτοιες στα εργασιακά που μπορεί να σε κάνουν να αναθεωρήσεις ή να δεις με διαφορετικό τρόπο τις προοπτικές σου. Μπορείς να μάθεις πολλά απ’ τον ερωτικό σύντροφό σου, αρκεί να μάθεις να τον ακούς με προσοχή και να βάζεις για λίγο στην άκρη τον εγωισμό σου. Εσύ που είσαι μόνη, απόλαυσε το φλερτ και σταμάτα να σκέφτεσαι απαισιόδοξα.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Κατά κάποιο τρόπο επικεντρώνεσαι στην επίτευξη ειρήνης και αρμονίας στη ζωή σου, ένα άλλο μέρος όμως θέλει να σε βουτήξει σε προβληματικές περιοχές. Σήμερα είσαι πρόθυμη να πας τα εργασιακά σχέδιά σου ένα βήμα παρακάτω και να βελτιώσεις τις συνθήκες όχι μόνο της καθημερινότητάς σου, αλλά και να καταστρώσεις τα μελλοντικά σχέδιά σου. Η Σελήνη ξοδεύει τη μέρα της στο δικό σου ζώδιο γεμίζοντας τα συναισθήματά σου. Γίνεσαι πιο εκδηλωτική και πιο τρυφερή με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, προτιμάς να περάσεις τη μέρα και τη βραδιά σου με φίλους και να απολαύσεις την ανεξαρτησία σου.

Δες στο tlife.gr τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις