Τετάρτη, 24 Απρ.
24oC Αθήνα

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Τετάρτη 12 Αυγούστου 2020

ζώδια

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Τετάρτη 12 Αυγούστου 2020. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Κριός: Τα ανταγωνιστικά συναισθήματα μπορεί να αναδύονται σήμερα από μια όψη Άρη – Πλούτωνα. Πρόκειται για μια ιδιαίτερα προσωπική διέλευση με τον Άρη να βρίσκεται στο δικό σου ζώδιο. Η επιθυμία σου να διεκδικήσεις την ανεξαρτησία σου ή να κάνεις πράγματα με το δικό σου τρόπο είναι ισχυρότερη από ποτέ. Μείωσε το υπερβολικό άγχος στα εργασιακά και προσπάθησε τουλάχιστον προς το παρόν να συμβιβαστείς με κάποιες καταστάσεις. Μην γίνεσαι γκρινιάρα και καταπιεστική απέναντι στον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, ψάχνεις για το ιδανικό με λάθος τρόπο.

Ταύρος: Ο Άρης στο 12ο ηλιακό σου οίκο ζωντανεύει την ιδιωτική σου ζωή αυτές τις μέρες. Ο Άρης θα παραμείνει σε αυτήν τη θέση μέχρι τον Ιανουάριο, περισσότερο από το συνηθισμένο λόγω της οπισθοδρομικής κίνησης του. Σήμερα κινείται προς μια όψη με τον Πλούτωνα και αυτή η διέλευση μπορεί να δράσει και να προκαλέσει ένα φόβο ως προς το αν είσαι έτοιμη να αντιμετωπίσεις μια κατάσταση. Το κλειδί για να χαλαρώσεις είναι να εντοπίσεις τις περιοχές ή και τις λεπτομέρειες που φοβάσαι. Ζήλια και κτητικότητα απέναντι στον ερωτικό σύντροφο σου μπορεί να δημιουργήσει τριγμούς στη σχέση σας. Εσύ που είσαι μόνη, μην σκαλίζεις το παρελθόν και κυρίως μην κατηγορείς τον εαυτό σου.

Δίδυμοι: Ενώ οι ενέργειες της μέρας μπορεί να είναι περίπλοκες, οι αντιδράσεις μπορεί να είναι εξαιρετικά αποκαλυπτικές. Η σκληρή πτυχή του Πλούτωνα στον Άρη τείνει να επιδεινώσει κάποιες ανασφάλειες και οι αντιδράσεις μπορεί να είναι τεταμένες ή δυσάρεστες. Μην αφήσεις το φόβο να σε εμποδίσει να απολαύσεις τη ζωή. Μην αντιδράς κυκλοθυμικά απέναντι στον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, αφέσου σε νέες γνωριμίες τόσο όσο να νιώθεις ασφαλής.

Δες στο tlife.gr τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις