Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Τετάρτη 13 Οκτωβρίου 2021

ζώδια

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Τετάρτη 13 Οκτωβρίου 2021. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Κριός: Η όψη Αφροδίτης – Κρόνου σήμερα σε ενθαρρύνει να απλοποιήσεις, να τιμήσεις αυτό που ήδη λειτουργεί για σένα και να απολαύσεις έναν σταθερό ρυθμό. Μπορείς να ασχοληθείς με εργασίες που έχουν μείνει ημιτελείς ή έχεις αναβάλλει.

Είναι μια καλή στιγμή να δείξεις την πίστη σου σε κάποιον, καθώς οι πράξεις μιλούν πιο δυνατά από τις πράξεις. Αποκτάς πλεονέκτημα σε μια ομάδα ή με τους συνεργάτες. Η συναισθηματική σου ζωή σταθεροποιείται καθώς προκύπτουν και ενδιαφέρουσες νέες γνωριμίες.

Ταύρος: Αυτή είναι μια μέρα για να νιώσεις ικανοποιημένη και ενδυναμωμένη μέσω μιας πιο ρεαλιστικής άποψης για ένα οικονομικό θέμα ή μια σχέση. Η Αφροδίτη και ο Κρόνος εναρμονίζονται στρέφοντας την προσοχή σου στην ευχαρίστηση να διατηρείς τα πράγματα απλά και φυσικά.

Ο ρεαλισμός και η αλήθεια μπορούν να σε βοηθήσουν να τακτοποιήσεις τα συναισθήματά σου. Οι εργασιακές προσδοκίες σου είναι πιο ρεαλιστικές και πιο εύκολο να ευδοκιμήσουν. Αν είσαι μόνη συναισθηματικά προετοιμάσου για εκπλήξεις.

Δίδυμοι: Μπορείς σήμερα να απολαύσεις τη σταθερότητα με την επιρροή μιας διέλευσης της Αφροδίτης με τον Κρόνο. Είναι μια στιγμή για να συνδεθείς με ένα άτομο μέσω των αξιών ή των πεποιθήσεών σου και να απολαύσεις την αίσθηση πως κάτι σημαντικό μαθαίνεις.

Οι συνεργασίες βελτιώνονται και γίνονται πιο υποστηρικτικές. Χρειάζεσαι λίγη ψυχική ξεκούραση κι αυτή στην παρέχει ο αγαπημένος σου. Εσύ που είσαι μόνη, βρίσκεις τις ισορροπίες σου και αξιολογείς ρεαλιστικότερα νέες γνωριμίες.

Καρκίνος: Η σταθερότητα σήμερα είναι πιο ικανοποιητική από ότι συνήθως με τη διέλευση της Αφροδίτης με τον Κρόνο. Η οργάνωση των εργασιακών υποχρεώσεών σου και οι εύστοχες, έξυπνες ιδέες σου μπορούν να σου επιφέρουν περισσότερα χρήματα και μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα.

Ωστόσο όσο κυλούν οι ώρες οι ανησυχίες σου επανέρχονται. Η συναισθηματική σου ζωή σου παρέχει ασφάλεια και νέοι θαυμαστές προστίθενται στην ατζέντα σου.

Δες στο tlife.gr τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις