Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Τετάρτη 17 Ιουνίου 2020

ζώδια

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Τετάρτη 17 Ιουνίου 2020. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Κριός: Οι εντάσεις για τα χρήματα ή τη φιλία σήμερα δεν λείπουν, όμως οι απαντήσεις ή και οι ιδέες βρίσκονται σε εξέλιξη για αυτό παράμεινε ψύχραιμη. Η Σελήνη περνά τη μέρα της στο άνετο ηλιακό 2ο οίκο σου και αναζητάς την οικειότητα και την ασφάλεια. Κάποιες αλλαγές στα εργασιακά σου δημιουργούν επίσης μια αναστάτωση. Πιθανή ζήλια και κτητικότητα από την πλευρά σου μπορεί να διαταράξουν το κλίμα της σχέσης με τον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, τηλεφωνήματα και ειδήσεις από κρυφούς θαυμαστές σου δίνουν ενδιαφέρον στη μέρα σου.

Ταύρος: Ενώ η Σελήνη βρίσκεται στο δικό σου ζώδιο, μερικά σημάδια δείχνουν μια υποκείμενη ένταση την οποία θα πρέπει να προσπαθήσεις να αποφύγεις. Οι επόμενες μέρες θα είναι λιγότερο τεταμένες ιδιαίτερα σε στενές σχέσεις σου. Η σταθεροποίηση στα εργασιακά καθώς και θέματα που σχετίζονται με σπουδές, διαφήμιση ή ταξίδια, ευνοούνται. Απόλαυσε το πάθος και τον έρωτα απόψε με τον ερωτικό σύντροφό σου και άδειασε το μυαλό σου από περίπλοκες σκέψεις. Εσύ που είσαι μόνη, η ενισχυμένη γοητεία σου μαγεύει τους πάντες, πόσω μάλλον το άτομο που σε ενδιαφέρει.

Δίδυμοι: Ενώ η Σελήνη στον οικιακό και οικογενειακό σου τομέα το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας σου δημιουργεί την ανάγκη αποτοξίνωσης και χαλάρωσης, μπορεί να υπάρξουν στιγμές που δεν ξέρεις πως πρέπει να διαχειριστείς τις καταστάσεις. Η μετριοπάθεια είναι το κλειδί στα εργασιακά. Κράτα χαμηλούς τόνους και μην βιάζεσαι να κάνεις πράγματα ή να πάρεις αποφάσεις. Κοινές ευχάριστες δραστηριότητες απόψε με τον ερωτικό σύντροφό σου θα σας βοηθήσουν να ξεφύγετε από τη ρουτίνα και τη μονοτονία. Εσύ που είσαι μόνη, η σημερινή μέρα είναι κατάλληλη για να προσεγγίσεις το άτομο που σε ενδιαφέρει ή να ζητήσεις συγγνώμη για τα λάθη σου -αν επιδιώκεις μια επανασύνδεση.

Δες στο tlife.gr τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις