Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Τετάρτη 17 Μαρτίου 2021

ζώδια

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Τετάρτη 17 Μαρτίου 2021. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Κριός: Το ενδιαφέρον σου σήμερα στρέφεται στην προσωπική άνεση, την ομορφιά και τα πολύτιμα αγαθά. Στο πρώτο μισό της ημέρας μπορεί να υπάρξουν καθυστερήσεις ή λανθασμένες επικοινωνίες, καθώς όμως προχωρά η μέρα τα πράγματα καλυτερεύουν. Μην αφήνεις εκκρεμότητες στα εργασιακά, έστω κι αν χρειαστεί να κουραστείς λίγο περισσότερο.

Απόλαυσε κοινές και αισθησιακές στιγμές με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει αρχίζει να εκδηλώνεται και να ανταποκρίνεται.

Ταύρος: Η Σελήνη περνά τη μέρα στο δικό σου ζώδιο και ανταποκρίνεσαι ή αντιλαμβάνεσαι διαφορετικά τα συναισθήματα. Μια πτυχή Αφροδίτης – Κρόνου δημιουργεί προκλήσεις που ξεχωρίζουν την ευχαρίστηση από τις υποχρεώσεις. Έχεις όλες τις ικανότητες να κερδίσεις την εμπιστοσύνη και την υποστήριξη των άλλων στα εργασιακά.

Όλα κυλούν ομαλά στη σχέση με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, η μέρα σου είναι γεμάτη από ευχάριστες επικοινωνίες.

Δίδυμοι: Με τη Σελήνη στον 12ο ηλιακό σου οίκο είσαι ιδιαίτερα ευαίσθητη και συναισθηματική. Έχεις μεγαλύτερη ανάγκη από στιγμές ησυχίας, ώστε να μπορέσεις να φορτίσεις τις μπαταρίες σου. Αποφεύγεις τις πολλές επαφές για λίγο, δίνοντας την ευκαιρία στον εαυτό σου να κεντράρεις το ενδιαφέρον σου στον εαυτό σου.

Μην αφήνεις τις ανασφάλειές σου να σε κρατούν αδρανή στα εργασιακά. Επειδή αυτό το διάστημα προβλέπονται αποκαλύψεις φρόντισε να μην κρατάς μυστικά από τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, τα απαγορευμένα σε ελκύουν επικίνδυνα.

Καρκίνος: Ζητάς σήμερα άνεση και ευτυχία από την κοινωνική σου ζωή, ωστόσο μπορεί να υπάρξει μια μικρή απογοήτευση καθώς βλέπεις την πραγματικότητα μιας κατάστασης που προηγουμένως νόμιζες ότι ήταν ιδανική.

Το πρώτο μισό της ημέρας θα μπορούσαν να υπάρξουν εντάσεις στις διαπροσωπικές σχέσεις σου που περιστρέφονται κυρίως γύρω από τις ευθύνες. Οι ιδέες σου στα εργασιακά αποδίδουν. Η τάση σου για ανεξαρτησία μπορεί να σε φέρει σε ρήξη με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, μπορείς να αναμένεις μια συναρπαστική γνωριμία.

Δες στο tlife.gr τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις