Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Τετάρτη 17 Νοεμβρίου 2021

ζώδια

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Τετάρτη 17 Νοεμβρίου 2021. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Κριός: Η υπομονή είναι ελλιπής σήμερα με τον Άρη να κοντράρει τον Ουρανό. Θέματα εισοδήματος ή χρέους μπορεί να σε απογοητεύσουν ή να αισθάνεσαι πιεσμένη και να νιώθεις την ανάγκη υποστήριξης ή έγκρισης κάποιου. Ο πειρασμός να αναλάβεις γρήγορα δράση μπορεί να μην είναι σοφός, εάν ενεργήσεις ανυπόμονα.

Ο ερωτικός σύντροφός σου ίσως να πει πράγματα που μπορεί να σε πληγώσουν. Εσύ που είσαι μόνη, απόφυγε τα γρήγορα συμπεράσματα.

Ταύρος: Ο Άρης εναντιώνεται στον Ουρανό, στον τομέα της συνεργασίας σου σήμερα, για αυτό θα ήταν καλό να έχεις υπομονή και να χρησιμοποιήσεις τις διπλωματικές ικανότητές σου, ώστε να διατηρήσεις τις ισορροπίες σου.

Ενώ η ενέργειά σου έχει τα πάνω και τα κάτω της μπορείς να την αξιοποιήσεις για να κάνεις κάτι δημιουργικό και παραγωγικό. Απόφυγε τις συγκρούσεις με τον αγαπημένο σου και κυρίως για ασήμαντους λόγους. Εάν είσαι μόνη, ένα πρόσωπο του παρελθόντος δεν αποκλείεται να επανέλθει.

Δίδυμοι: Η διέλευση του Άρη από τον ηλιακό 6ο οίκο σου είναι χρήσιμη και προκλητική ταυτόχρονα. Μπορείς να ανταπεξέλθεις στη δουλειά με ενθουσιασμό αλλά μπορεί επίσης να ακολουθήσεις δαπανηρές συντομεύσεις ή να επιδείξεις ανυπομονησία με τους άλλους.

Η διέλευση του Άρη – Ουρανού προκαλεί θαμμένη απογοήτευση και άλυτα ζητήματα. Επινόησε ευχάριστες δραστηριότητες και πέρνα όμορφες στιγμές με τον αγαπημένο σου. Εάν είσαι μόνη, απόφυγε να πιέζεις καταστάσεις ή το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

Καρκίνος: Αν είχες νιώσει αποκλεισμένη ή περιορισμένη, σήμερα θα θελήσεις να απελευθερωθείς. Ωστόσο θα πρέπει να προσέξεις την ανυπομονησία ή την παρορμητικότητά σου. Διατήρησε καθαρό το μυαλό σου και μην πιέζεις καταστάσεις.

Στόχευσε στο να είσαι διεκδικητική και όχι επαναστάτρια. Οι άνθρωποι στη ζωή σου μπορεί να μοιάζουν αναξιόπιστοι αυτήν τη στιγμή ή η κοινωνική σου ζωή να μοιάζει λιγάκι με τρενάκι του λούνα παρκ. Μετρίασε το πείσμα σου απέναντι στον ερωτικό σύντροφό σου και εσύ που είσαι μόνη συναισθηματικά φρόντισε να χαλαρώσεις και να περιορίσεις τις περίπλοκες σκέψεις.

Δες στο tlife.gr τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις