Πέμπτη, 25 Απρ.
17oC Αθήνα

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2022

ζώδια

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2022. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Ταύρος: Απόφυγε να αναλάβεις ευθύνες που οι άλλοι θα έπρεπε να αναλάβουν ή φρόντισε να μην βασιστείς πολύ σε άλλους, αφού θα ήταν καλύτερα να κάνεις τα πράγματα μόνη σου. Μπορείς να ωφεληθείς αν κοιτάξεις στο παρελθόν για απαντήσεις σε προβλήματα του παρόντος.

Είναι μια καλή στιγμή για να βρεις κάτι που έχεις χάσει. Επωφελήσου από την ισχυρή ενέργεια που είναι διαθέσιμη για να διαισθανθείς τη δημιουργική κατεύθυνση που πρέπει να πάρεις. Ευνοούνται οι επικοινωνίες και οι φιλίες σου.

Δίδυμοι: Μπορεί να ψάχνεις στο παρελθόν για απαντήσεις σε θέματα εργασίας ή υγείας. Ωστόσο ίσως είναι καλύτερο να αποφύγεις να επαναλάβεις παλιές μεθόδους μόνο και μόνο επειδή σου είναι πιο οικείες.

Σκέψου να μην κρατήσεις κάτι που δεν σε εξυπηρετεί πλέον, ιδιαίτερα μια στάση ή προσδοκία. Η διευθέτηση λογαριασμών είναι προτεραιότητα τώρα, καθώς η Αφροδίτη συνδέεται με τον Νότιο Κόμβο σου. Υπάρχει επίσης μια τάση να ρίχνεις τον εαυτό σου σε δουλειές για να αποφύγεις να αντιμετωπίσεις ένα πρόβλημα ή ένα συναίσθημα.

Καρκίνος: Μπορεί να υπάρχει μια σύνδεση με ένα παλιό ερωτικό ενδιαφέρον ή έναν παλιό φίλο. Ίσως και να αισθάνεσαι πιο ευαίσθητη σχετικά με μια παλιά αγάπη.

Μπορείς να επωφεληθείς κοιτάζοντας το παρελθόν καθώς μπορεί να ξαναξυπνήσεις μια αξιόλογη αναζήτηση, αλλά σκέψου ότι θα μπορούσες να κρατάς το παρελθόν με ανθυγιεινούς τρόπους. Καθώς η Αφροδίτη συναντά τον Νότιο Κόμβο η τάση σου μπορεί να είναι να επιστρέψεις στις γρήγορες λύσεις ή στην εύκολη διαδρομή αντί να κινηθείς προς την κατεύθυνση της πρόκλησης, της ανταμοιβής και της ανάπτυξης.

Λέων: Σήμερα υπάρχει μια τάση να υποχωρήσεις σε άνετες συμπεριφορές αντί να αμφισβητήσεις τον εαυτό σου ή να στοχεύσεις στο να μεγαλώσεις και να μάθεις. Οι παλιές συνήθειες σε ελκύουν πολύ τώρα και μια καλή πράξη από το παρελθόν μπορεί να σε ωφελήσει.

Χρησιμοποιώντας τα ταλέντα σου μπορεί να αποκομίσεις ανταμοιβές. Δεν αποκλείεται επίσης να ανακαλύψεις και καινούρια ταλέντα σου. Ίσως είναι συνετό να αφιερώσεις λίγο χρόνο ή να εστιάσεις στο όραμα και όχι στις λεπτομέρειες ενός σχεδίου προς το παρόν.

Δες στο tlife.gr τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις