Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2020

ζώδια

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2020. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Κριός: Η Σελήνη κατευθύνεται στον τομέα της καριέρας και της φήμης σου για μερικές μέρες ενθαρρύνοντας τις φιλοδοξίες σου. Ωστόσο η παραγωγικότητά σου στα εργασιακά είναι σε χαμηλά επίπεδα. Οι αυξημένες υποχρεώσεις σου στερούν χρόνο από τη σχέση με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, μέσα από τον κοινωνικό σου περίγυρο κάτι καλό φαίνεται να μαγειρεύεται.

Ταύρος: Με τους περισσότερους τρόπους η μέρα και οι ενέργειες είναι υπέρ σου και το μεγαλύτερο στοίχημά σου είναι να μην αφήσεις τίποτα να αποσπάσει την προσοχή σου. Ίσως να χρειαστείς λίγο περισσότερο συναισθηματικό χώρο ή ίσως λίγο περισσότερο χρόνο για να επεξεργαστείς ένα μήνυμα ή ένα θέμα. Οι εξελίξεις στα εργασιακά είναι αρκετά ικανοποιητικές. Μπορείς να βελτιώσεις το επίπεδο της σχέσης με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, κάνε τις κινήσεις σου και διεκδίκησε το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

Δίδυμοι: Ο Ερμής και η Αφροδίτη δημιουργούν μια μικρή πρόκληση σήμερα και ενώ η μέρα ενεργοποιείται συνολικά μπορεί να υπάρξουν μικρά προβλήματα που επιβραδύνουν ή αποσπούν την προσοχή σου. Ηρεμία επικρατεί στον εργασιακό χώρο σου. Η θαλπωρή και η ασφάλεια είναι τα κύρια χαρακτηριστικά στη σχέση με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, μια επανασύνδεση είναι ένα πολύ πιθανό σενάριο.

Καρκίνος: Οι σημερινές ενέργειες είναι λίγο διάσπαρτες σε σημεία αλλά αν μπορέσεις να εστιάσεις στα βασικά σημεία σίγουρα η μέρα σου θα είναι εποικοδομητική. Η Αφροδίτη σχηματίζει ένα τρίγωνο με τον Πλούτωνα και ενισχύεται η ανάγκη να μοιράζεσαι και να απολαμβάνεις τη ζωή στα μικρά και καθημερινά πράγματα. Η μέρα είναι ιδανική επίσης για να παρουσιάσεις τα σχέδιά σου. Αναζωπύρωσε το πάθος στη σχέση με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, νέες γνωριμίες βοηθούν στο να πάρεις τα πάνω σου.

Δες στο tlife.gr τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις