Τετάρτη, 24 Απρ.
20oC Αθήνα

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2022

ζώδια

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2022. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Ταύρος: Το σημερινό ημι-τετράγωνο Δία – Κρόνου σου θυμίζει τους περιορισμούς ενός συγκεκριμένου στόχου ή μιας πρωτοβουλίας. Μέσα από εμπόδια και καθυστερήσεις σε ενθαρρύνει επίσης να διατηρήσεις τους στόχους σου ρεαλιστικούς.

Το να δίνεις προσοχή στις λεπτομέρειες, να επεξεργάζεσαι ή απλά να επιβραδύνεις τα πράγματα είναι πιο σωστό και αποτελεσματικό. Διαφορετικά είναι μια καλή στιγμή για να αντιμετωπίσεις τα προβλήματα από τη ρίζα τους.

Δίδυμοι: Οι σημερινές ενέργειες ευνοούν τις προσαρμογές αντί για τις τολμηρές κινήσεις. Μια επιρροή Δία – Κρόνου παίζει, ενθαρρύνοντάς σε να διατηρήσεις τα πράγματα αληθινά και να αποφύγεις να ξεπεράσεις τα όρια. Δεν χρειάζεται να δοκιμάζεις τα όριά σου.

Αυτή η πτυχή σχηματίστηκε για πρώτη φορά τον Ιούλιο και θα εμφανιστεί ξανά τον Μάρτιο του 2023. Ένας αργός και σταθερός ρυθμός είναι ό,τι καλύτερο. Με τον Ερμή επίσης ανάδρομο είναι μάλλον καλύτερο να μην αναλάβεις ολοκαίνουριες πρωτοβουλίες.

Καρκίνος: Μια μικρή πρόκληση Διά – Κρόνου σου υπενθυμίζει να είσαι ρεαλίστρια. Λάβε υπόψη σου ότι η ανάπτυξη πρέπει να είναι σταθερή για να παραμείνει αποτελεσματική.

Το καλύτερο που έχεις να κάνεις τώρα είναι να ασχοληθείς με την τελειοποίηση των έργων που ήδη τρέχουν, ιδιαίτερα αυτών που σχετίζονται με την καριέρα, τα χρήματα, το σύστημα υποστήριξης.

Λέων: Η Σελήνη περνά τη μέρα στο ζώδιό σου και μπορείς να απολαύσεις μια νέα αρχή σε συναισθηματικό επίπεδο. Εκφράζεσαι εύκολα αυτήν τη στιγμή κυρίως μέσω της θετικής γλώσσας του σώματος και της προσωπικής ζεστασιάς.

Ακόμα κι έτσι μια όψη Δία – Κρόνου που εμφανίζεται σε επηρεάζει ώστε να επανεξετάσεις έναν μακροπρόθεσμο στόχο ή να αντιμετωπίσεις κάτι που σου είχε διαφύγει ώστε να ανοίξεις τον δρόμο σου. Οι ενέργειες σού υπενθυμίζουν πως πρέπει να κάνεις ένα βήμα τη φορά για καλύτερα αποτελέσματα.

Δες στο tlife.gr τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις