Πέμπτη, 25 Απρ.
23oC Αθήνα

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Τετάρτη 24 Μαϊου 2023

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Τετάρτη 24 Μαϊου 2023

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Τετάρτη 24 Μαϊου 2023. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Ταύρος: Με τη Σελήνη και τον Άρη να ευθυγραμμίζονται στον ηλιακό 4ο οίκο σου, η διάθεση για πνευματικότητα είναι ανεβασμένη και για δραστηριότητες που σχετίζονται με το σπίτι. Ίσως πάλι να θέλεις να επιλύσεις ένα προσωπικό πρόβλημα σου. Μπορεί να αισθάνεσαι ότι σε καθοδηγούν τα συναισθήματά σου κυρίως και η επιθυμία σου για δράση.

Ωστόσο με τις προκλητικές όψεις του Χείρωνα, μπορεί να είναι δύσκολο να συνδεθείς αληθινά με κάποιον σήμερα, όσο κι αν το θέλεις. Οι αντιδράσεις των ανθρώπων απέναντι σου μπορεί να φέρουν στην επιφάνεια τις ανασφάλειες σου ή να υπονομεύσουν την αυτοπεποίθηση σου.

Δίδυμοι: Η Σελήνη κατευθύνεται στον τομέα της επικοινωνίας σου και συναντά τον Άρη εκεί, ζωντανεύοντας τις σκέψεις, τις ιδέες, τις συνδέσεις και τις συνομιλίες σου. Μπορεί να ανακαλύψεις κάτι νέο που θα σου αρέσει σε ένα έργο ή μια προσπάθεια και θα σε ενθουσιάζει.

Ωστόσο με ένα τετράγωνο Αφροδίτης – Χείρωνα οι πόρτες δεν ανοίγουν για σένα άμεσα αλλά αυτή είναι μια σύντομη, παροδική επιρροή. Αν και οι άνθρωποι μπορεί να μην βιάζονται να σε βοηθήσουν, αυτό σου δίνει την ευκαιρία να ανακαλύψεις ότι βρίσκεσαι σε πολύ καλή θέση για να βοηθήσεις εσύ τον εαυτό σου.

Καρκίνος: Η Σελήνη μετακομίζει στον ηλιακό 2ο οίκο σου σήμερα, συναντά τον Άρη εκεί και σε ενθαρρύνει να ενεργήσεις σύμφωνα με τα συναισθήματα σου ή να κάνεις κινήσεις για να βελτιώσεις τη ζωή σου. Αν λαχταράς περισσότερη ασφάλεια, άνεση και σταθερότητα, ίσως βρεις τρόπους να τα πραγματοποιήσεις σήμερα.

Ωστόσο μια διέλευση Αφροδίτης- Χείρωνα μπορεί να σε βρει να αμφισβητείς προσωρινά κάποια πράγματα, καθώς έχει έναν τρόπο να φέρνει στην επιφάνεια ανασφάλειες και τρωτά σημεία. Είναι στην πραγματικότητα μια καλή στιγμή για να συνειδητοποιήσεις τι πραγματικά θέλεις και τι εκτιμάς, αλλά μπορεί να αισθανθείς λίγο άβολα στην πορεία.

Λέων: Η Σελήνη κατευθύνεται στο ζώδιο σου σήμερα συναντώντας εκεί τον Άρη. Δίνεις περισσότερη προσοχή στις συναισθηματικές σου ανάγκες και οι δραστηριότητες που κατευθύνεις μόνη σου φαίνονται οι καλύτερες για σένα. Τα προσωπικά σχέδια σου δίνουν ενέργεια και έχεις μεγαλύτερη επίδραση στους άλλους απ’ ότι συνήθως. Ωστόσο οι σημερινές αλληλεπιδράσεις Αφροδίτης – Ήλιου – Χείρωνα μπορεί να σε βρουν ανήσυχη.

Θα μπορούσες να αισθάνεσαι λίγο απογοητευμένη στην κοινωνική ή την ερωτική σου ζωή ή οι αλληλεπιδράσεις με άλλους να ξυπνούν απογοητεύσεις του παρελθόντος και τρέχουσες ανασφάλειες. Είναι πιθανό να εμφανιστεί μια καθυστερημένη αντίδραση σε μια απογοητευτική κατάσταση τώρα.

Δες στο tlife.gr τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις