Παρασκευή, 29 Μαρ.
22oC Αθήνα

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Τετάρτη 29 Ιουνίου 2022

ζώδια

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Τετάρτη 29 Ιουνίου 2022. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Ταύρος: Η Σελήνη συνεχίζει τη διέλευσή της από τον τομέα των επικοινωνιών και των συνδέσεών σου για μεγάλο μέρος της ημέρας και είσαι σε αισιόδοξη φάση. Μπορεί να νιώθεις μια δυσκολία συγκέντρωσης ή να μοιράζεσαι ανάμεσα σε πολλά, γενικά όμως είναι μια καλή στιγμή για να μάθεις κάτι νέο και να εξερευνήσεις τις επιλογές σου.

Ευτυχώς η καλή ενέργεια είναι μαζί σου για να βελτιώσεις τον εαυτό σου και να συνδεθείς με κάποιον σημαντικό που έχει τη δυνατότητα να σε ανεβάσει και να σε τονώσει.

Δίδυμοι: Με τον Ποσειδώνα πλέον ανάδρομο αυτό που αισθάνεσαι σαν έλλειψη κατεύθυνσης μπορεί να λειτουργήσει υπέρ σου, καθώς μαθαίνεις τι πραγματικά θέλεις. Η ανάδρομη πορεία του Ποσειδώνα διαρκεί μέχρι τις 3/12 και είναι μια σημαντική στιγμή για να κατανοήσεις τον εαυτό σου.

Ένα συναίσθημα, μια αποκάλυψη ή μια κατάσταση μπορεί να σε παρακινήσει να αποσυρθείς από τους στόχους σου για να αφήσεις τα πράγματα να κυλήσουν και να αποκτήσεις μια νέα προοπτική. Η ερωτική σου ζωή ανανεώνεται και σου ανεβάζει την αυτοπεποίθηση.

Καρκίνος: Ο Ποσειδώνας μόλις έγινε ανάδρομος και μέχρι τις 3/12 θα ευθυγραμμίζεται εκ νέου με τις πεποιθήσεις σου και τις επιδιώξεις που αντικατοπτρίζουν την τρέχουσα ανάπτυξή σου.

Μπορεί να υπάρχει μια κάποια σύγχυση κατά τη διάρκεια αυτής της όψης και πιθανώς μια απογοήτευση, αλλά μπορεί να οδηγήσει σε καλύτερη θέση συνολικά εάν το χρησιμοποιήσεις ως μαθησιακή εμπειρία. Χρειάζεσαι κάποια επιπλέον έμπνευση και η αποστολή σου τους επόμενους μήνες είναι να τη βρεις. Ασυνήθιστα συναισθήματα μπερδεύουν λίγο την ερωτική σου ζωή.

Λέων: Ο Ποσειδώνας μόλις έγινε ανάδρομος και αυτή η αλλαγή κατεύθυνσης σου υπενθυμίζει πως πρέπει να επιβραδύνεις για να βρεις τον προορισμό σου. Αυτή η ανάδρομη πορεία διαρκεί μέχρι τις 3/12 και είναι βολικό για να αποκτήσεις μια προοπτική για τις προσκολλήσεις σου.

Μπορεί να εξερευνάς όνειρα, κίνητρα και πνευματικές ανάγκες καθώς βλέπεις αυτά τα πράγματα από μια ελαφρώς πιο αποστασιοποιημένη θέση. Αυτή η αλλαγή μπορεί να έχει μια κάπως συγκεχυμένη επίδραση στην κατανόηση μιας σχέσης.

Δες στο tlife.gr τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις