Δευτέρα, 22 Απρ.
22oC Αθήνα

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Τετάρτη 6 Οκτωβρίου 2021

ζώδια

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Τετάρτη 6 Οκτωβρίου 2021. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Κριός: Μπορεί να έχεις μια νέα αποστολή που σχετίζεται με τη συντροφικότητα, τις ανάγκες σχέσης και τους στόχους με τη σημερινή νέα Σελήνη. Κάποιος μπορεί να εκδηλώσει έντονα συναισθήματα και επιθυμίες σε σένα και οι συγκρούσεις που έχουν ξεκινήσει τώρα μπορεί να χρησιμεύσουν ως πολύτιμη αντανάκλαση των δικών σου επιθυμιών για δράση και αντίδραση.

Μια θετική εξέλιξη στα εργασιακά ανεβάζει τη διάθεσή σου. Μπορείτε με το διάλογο να λύσετε τις όποιες διαφορές με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, διανύεις μια περίοδο που η τύχη είναι με το μέρος σου.

Ταύρος: Μπορεί σήμερα να νιώσεις έντονα την ανάγκη να ξεκινήσεις από την αρχή ένα νέο πρόγραμμα άσκησης ή διατροφής ή μια εργασιακή υπόθεση, με τη νέα Σελήνη στον 6ο ηλιακό σου οίκο. Πρόσεξε την αλαζονεία, την ανυπομονησία ή τον εγωισμό που παρεμποδίζουν την εξέλιξή σου.

Αφιέρωσε ουσιαστικό χρόνο στον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, ξεκινά ένα φλερτ μέσα από τον εργασιακό χώρο σου που μπορεί να έχει καλή εξέλιξη.

Δίδυμοι: Η σημερινή νέα Σελήνη μπορεί να δημιουργήσει μια έντονη επιθυμία ή ανάγκη να ξεκινήσεις από την αρχή θέματα που σχετίζονται με τον ρομαντισμό, τη χαρά, τη διασκέδαση και την αγάπη ή να ανακαλύψεις πλευρές της προσωπικότητάς σου και να ανοίξεις νέα κανάλια έκφρασης.

Ωστόσο απόφυγε ψευδείς εκκινήσεις και βιαστικές ενέργειες, καθώς ο Ερμής κινείται ανάδρομα. Ο ερωτικός σύντροφός σου φαίνεται να σου ετοιμάζει μια έκπληξη. Εσύ που είσαι μόνη, χρειάζεσαι λίγη ανεμελιά και όχι προβληματικές σκέψεις.

Καρκίνος: Ένα νέο έργο ή μια νέα προσέγγιση στις προσωπικές σου υποθέσεις και την οικιακή σου ζωή ξεκινά με τη νέα Σελήνη στο ζώδιο του Ζυγού. Τα νέα ξεκινήματα που σχετίζονται με την οικογένεια, την άνεση, την ασφάλεια ή τις μακροπρόθεσμες επενδύσεις σε ενθουσιάζουν.

Επίσης μπορεί να επιστρέψεις σε ένα παλιό έργο ή πρόβλημα και να αναζητήσεις λύσεις. Η λήψη αποφάσεων στα συναισθηματικά ή ένας παλιός έρωτας θα σε απασχολήσουν και θα σε γεμίσουν ενέργεια.

Δες στο tlife.gr τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις