Πέμπτη, 18 Απρ.
20oC Αθήνα

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2022

ζώδια

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2022. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Ταύρος: Έχεις πολλά κίνητρα για να πετύχεις σήμερα και να είσαι παραγωγική. Βάλε στόχο να απολαύσεις την έμπνευση που έχεις και μην αφήνεις την ανασφάλεια να χαλάσει τα πράγματα.

Σκέψου μήπως παίρνεις κάτι πολύ προσωπικά, καθώς η σημερινή όψη Ήλιου – Χείρωνα μπορεί να σε κάνει να νιώσεις πιο ευαίσθητη στις καταστάσεις και τους ανθρώπους που φαίνεται να εμποδίζουν την πρόοδο σου ή να προσθέτουν στις εργασίες σου. Μπορεί επίσης να ανησυχείς για πράγματα που δεν έχεις κάνει.

Δίδυμοι: Τα μικρά πράγματα που συνήθως καταλαμβάνουν μεγάλο μέρος του χρόνου σου δεν φαίνονται τόσο πιεστικά ή ανησυχητικά σήμερα με τη Σελήνη στον ηλιακό 9ο οίκο σου όλη μέρα.

Αντίθετα κοιτάς τη μεγαλύτερη εικόνα και αυτή η θετική στάση μπορεί να σου ταιριάζει. Ωστόσο κάτι από το παρελθόν μπορεί να προκύψει σήμερα, καθώς ο Ήλιος και ο Χείρωνας σχηματίζουν μια δευτερεύουσα πρόκληση. Αν και μπορεί να αισθάνεσαι άβολα στην αρχή μπορεί να υπάρχει μια αίσθηση συναισθηματικής ανακάλυψης αργότερα.

Καρκίνος: Είσαι περισσότερο σε επαφή με τις βαθύτερες ανάγκες και επιθυμίες σου σήμερα, με τη Σελήνη στον ηλιακό 8ο οίκο σου όλη μέρα. Προχωράς πιο βαθιά και επεξεργάζεσαι τα συναισθήματά σου κάτι που μπορεί να σε κάνει λίγο πιο απόμακρη.

Με μια διέλευση Ήλιου – Χείρωνα το να παλεύεις με μια απόφαση σχετικά με ένα ειδύλλιο ή ένα έργο, μπορεί να είναι ένα ζήτημα. Οι επαφές με φίλους είναι διαφωτιστικές αυτήν τη βδομάδα ακόμα κι αν προκύψει κάποιο άβολο θέμα. Προσπάθησε να ξεκαθαρίσεις τις ενοχές για να μπορέσεις να εκμεταλλευτείς τις τρέχουσες ευκαιρίες.

Λέων: Μπορείς να έχεις νέες ιδέες σχετικά με επαγγελματικά ή οικονομικά θέματα και μπορεί να νιώσεις ότι προχωράς πραγματικά μπροστά. Σήμερα θα μπορούσες να παλέψεις με κάποιες αμφιβολίες ή ενοχές, αν αγνοούσες συγκεκριμένες εργασίες ή καθυστέρησες και σήμερα μπορεί να πιεστείς για αυτό.

Είναι καλή ιδέα να αντιμετωπίσεις αυτό το ζήτημα για να απελευθερωθείς και να απολαύσεις ευκαιρίες. Η Σελήνη περνά τη μέρα στον τομέα των συνεργασιών, παρόλο που μπορεί να μην καταλαβαίνετε πάντα ο ένας τον άλλον.

Δες στο tlife.gr τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις