Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Τρίτη 01 Δεκεμβρίου 2020

ζώδια

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Τρίτη 01 Δεκεμβρίου 2020. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Κριός: Ο πλανήτης της επικοινωνίας ξεκινά τη διέλευσή του στον 9ο ηλιακό σου οίκο όπου θα παραμείνει έως τις 20/12. Αυτός ο κύκλος υποστηρίζει ιδιαίτερα τις ρέουσες επικοινωνίες και ενισχύει τον ενθουσιασμό και την πίστη στους στόχους σου. Ενώ βέβαια είναι μια στιγμή για μεγάλες ιδέες, δεν είναι απαραίτητα ισχυρή για την πρακτική εφαρμογή τους. Φρόντισε να είσαι σαφής σε αυτά που ζητάς από τον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, είναι στο χέρι σου να διεκδικήσεις και να κατακτήσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

Ταύρος: Ο Ερμής περνά στον 8ο ηλιακό σου οίκο κι έτσι τις επόμενες εβδομάδες είναι πιθανό να πάρεις κάθε είδους ενδιαφέρουσες πληροφορίες και στοιχεία. Με τον Ήλιο να διέρχεται επίσης σε αυτήν την περιοχή του ηλιακού σου διαγράμματος υπάρχει μεγάλη έμφαση στον εσωτερικό κόσμο σου και στις στενές σου σχέσεις. Δώσε μεγαλύτερη προσοχή στις λεπτομέρειες των εργασιακών σου υποχρεώσεων. Μην φέρεσαι καταπιεστικά στον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, μπορείς να ποντάρεις στην ακαταμάχητη γοητεία σου.

Δίδυμοι: Ο Ερμής μετακινείται στο ζώδιο του Τοξότη μετατοπίζοντας τις σκέψεις σου στην κοινωνική ή ερωτική ζωή σου. Επωφελήσου από τα σχόλια για να σκεφτείς προβληματικούς τομείς και να δώσεις τις λύσεις που χρειάζονται. Οι συναδελφικές σχέσεις σου ενισχύονται. Η σχέση με τον αγαπημένο σου, σου παρέχει τη ζεστασιά και ασφάλεια που χρειάζεσαι. Εσύ που είσαι μόνη, μια νέα γνωριμία σε ανεβάζει ψυχολογικά.

Δες στο tlife.gr τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις