Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Τρίτη 01 Σεπτεμβρίου 2020

ζώδια

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Τρίτη 02 Σεπτεμβρίου 2020. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Κριός: Σήμερα ίσως χρειαστείς περισσότερο χρόνο για μια συναισθηματική θεραπεία και μια ανανέωση που είναι απαραίτητη. Προχωράμε προς μια Πανσέληνο που σε βοηθά να αναγνωρίσεις αυτές τις ανάγκες σου. Μια πτυχή της Αφροδίτης – Κρόνου σε προκαλεί να φροντίσεις περισσότερο τις πνευματικές σου ανάγκες. Ανησυχείς περισσότερο από όσο θα έπρεπε για την εικόνα σου απέναντι στους άλλους κυρίως στα εργασιακά. Αν θέλεις να πεις κάποια πράγματα στον ερωτικό σύντροφό σου, πες τα με τακτ και ευγένεια. Εσύ που είσαι μόνη, οι κατακτήσεις σου αυξάνονται και μάλιστα είναι και πολύ καλές.

Ταύρος: Η Σελήνη κινείται στον κοινωνικό σου τομέα και έχεις την τάση να εξετάζεις τους υψηλότερους στόχους ή τις επιδιώξεις της ευτυχίας σου. Η Πανσέληνος που πρόκειται να συμβεί στον ίδιο τομέα δείχνει να σου ξυπνάει την ανάγκη συνεισφοράς ή συμμετοχής. Μια χρήσιμη στρατηγική είναι να δώσεις περισσότερη προσοχή στις λεπτομέρειες των εργασιακών αναζητήσεών σου αποφεύγοντας τις άχρηστες απόψεις των άλλων. Θετικές είναι οι εξελίξεις στο συναισθηματικό σου τομέα είτε βρίσκεσαι σε μια σχέση είτε όχι.

Δίδυμοι: Υποδέχεσαι το μήνα με αρκετά καλή διάθεση και το τρίγωνο Ερμή – Πλούτωνα ενισχύει την επικοινωνία σου κυρίως με τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Περιόρισε το άγχος στα εργασιακά που σου προκαλούν οι ανατροπές και οι πιθανές καθυστερήσεις. Άσε τις ευαισθησίες σου να φανούν στον ερωτικό σύντροφό σου χωρίς το φόβο της πιθανής εκμετάλλευσης που σκέφτεσαι. Εσύ που είσαι μόνη, πιθανά να θελήσεις να πλησιάσεις ένα άτομο του παρελθόντος.

Δες στο tlife.gr τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις