Παρασκευή, 26 Απρ.
18oC Αθήνα

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Τρίτη 04 Ιανουαρίου 2022

ζώδια

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Τρίτη 04 Ιανουαρίου 2022. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Κριός: Θέλεις να είσαι παραγωγική σήμερα αν και η εστίασή σου είναι στους στόχους ευτυχίας και όχι τόσο στον πρακτικό κόσμο σου. Μπορεί να ανακαλύψεις ότι οι κοινοί στόχοι, τα ενδιαφέροντα και φιλοσοφίες είναι πιο εμφανείς ή τα εκτιμάς περισσότερο.

Επιδίωξε να αντιμετωπίσεις τυχόν συναισθήματα κτητικότητας ή αγανάκτησης με ειλικρίνεια και ήρεμη στάση. Οι ιδέες σου στα εργασιακά είναι απίστευτα δημιουργικές για μακροπρόθεσμα σχέδια και στρατηγικές. Εάν είσαι μόνη, δώσε προτεραιότητα στον εσωτερικό συναισθηματικό κόσμο σου.

Ταύρος: Οι ευθύνες και οι επιδόσεις σου είναι ιδιαίτερα ψηλά στη λίστα με τις προτεραιότητες και τα ενδιαφέροντά σου. Επίσης μπορεί να προκύψει έντονη ανάγκη να διαχειριστείς μια κατάσταση ή να αφιερώσεις περισσότερη ενέργεια στις πρακτικές σου υποθέσεις.

Οι γύρω σου φαίνεται να ακολουθούν το παράδειγμά σου φυσικά και η επινοητικότητά σου να σε βοηθά προς την επίτευξη των στόχων σου. Η συναισθηματική σου ζωή σε προβληματίζει σε κάποια σημεία όμως τα περνάς σε δεύτερη μοίρα.

Δίδυμοι: Η Σελήνη περνά στον τομέα του πνεύματος και η εκμάθηση πραγμάτων ή η ανταλλαγή ιδεών είναι σε μεγαλύτερη εστίαση. Λαχταράς πιο ελκυστικές εμπειρίες και ένα διάλειμμα από τη ρουτίνα ή μια αλλαγή σκηνικού. Απολαμβάνεις μια ειδική μελέτη, κοινή χρήση ή σκέψη με την ευθυγράμμιση της Σελήνης με τον Κρόνο.

Διοχέτευσε το πάθος σου σε ένα αξιόλογο σκοπό ή σχέδιο ακόμα και στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφο σου. Εάν είσαι μόνη, μην κατηγορείς τον εαυτό σου για καταστάσεις που συνέβησαν στο παρελθόν.

Καρκίνος: Έχεις την τάση σήμερα να παίρνεις τα πράγματα πιο σοβαρά από ότι συνήθως με τη σημερινή συνάντηση Σελήνης – Κρόνου στον ηλιακό 8ο οίκο σου. Είσαι σε εξαιρετική φόρμα για έρευνα ή διερεύνηση ή για να ρίξεις τον εαυτό σου σε μια δραστηριότητα.

Η ενασχόληση με τις ευθύνες μπορεί να σε οδηγήσει σε κάποιες κρίσιμες βελτιώσεις. Είναι μια καλή μέρα για να ασχοληθείς με προβληματικούς τομείς κάτι που μπορεί να υποδηλώνει σημαντική πρόοδο με έργα ή με στενές σχέσεις σου.

Δες στο tlife.gr τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις