Παρασκευή, 26 Απρ.
14oC Αθήνα

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Τρίτη 06 Οκτωβρίου 2020

ζώδια

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Τρίτη 06 Οκτωβρίου 2020. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Κριός: Η Σελήνη κατευθύνεται στον τομέα των επικοινωνιών σου για μια παραμονή δυο ημερών και επιθυμείς περισσότερη διανοητική διέγερση. Εύκολα μπορείς να ανταπεξέλθεις στις επαγγελματικές σου υποχρεώσεις, αφού βέβαια πρώτα καταβάλλεις μια προσπάθεια συγκέντρωσης. Η ανάλαφρη διάθεση που σου χαρίζει η Σελήνη στους Διδύμους βοηθά στο να περάσεις όμορφα με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, το φλερτ σου ανεβάζει τη διάθεση.

Ταύρος: Η κίνηση της Σελήνης από το ζώδιό σου μπορεί να εντείνει και να υπογραμμίσει τα συναισθήματά σου. Σήμερα και αύριο καλό θα ήταν να φροντίσεις τους αγαπημένους σου, τα προσωπικά αγαθά και τις επαγγελματικές υποχρεώσεις σου. Βρες τρόπους να πείσεις τον ερωτικό σύντροφό σου για τα βαθιά συναισθήματά σου. Εσύ που είσαι μόνη, κυριαρχεί η λογική σου κι αυτό μόνο καλό θα μπορούσε να χαρακτηριστεί.

Δίδυμοι: Μια ανυπομονησία σου δημιουργεί το πέρασμα της Σελήνης στο δικό σου ζώδιο για αλλαγές και ανάπτυξη. Δίνεις το 100% των δυνατοτήτων σου στα εργασιακά κι αυτό αναγνωρίζεται. Οι συνθήκες είναι εξαιρετικές για μια ειλικρινή ματιά στα συναισθήματα, τις ανάγκες και τις επιθυμίες σου. Eσύ που είσαι μόνη, διεκδίκησε το άτομο που σε ενδιαφέρει με θάρρος και δυναμισμό.

Δες στο tlife.gr τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις