Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Τρίτη 07 Ιουλίου 2020

ζώδια

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Τρίτη 07 Ιουλίου 2020. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Κριός: Με τη σημερινή Σελήνη τείνεις να διαφοροποιηθείς, να πειραματιστείς και να απολαύσεις διαφορετικές εμπειρίες και ιδέες. Καθώς προχωρά η μέρα κατευθυνόμαστε προς ένα τετράγωνο με τον Άρη και τον ανάδρομο Ερμή που προκαλεί μια ένταση και την αίσθηση πως κάτι λείπει. Επικεντρώσου στα πιο κρίσιμα εργασιακά σου καθήκοντα και προσπάθησε να διατηρήσεις την υπομονή σου. Αν νιώθεις λίγο απόμακρο τον ερωτικό σύντροφό σου, βρες τρόπους να τον πλησιάσεις και μην παίρνεις τα πάντα τόσο προσωπικά. Εσύ που είσαι μόνη, μην δημιουργείς αποστάσεις από το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει και μην αφήνεις τις ανασφάλειές σου να σε κυριεύουν.

Ταύρος: Η Σελήνη περνά άλλη μια μέρα στον τομέα της καριέρας και της φήμης σου και οι στόχοι σου έρχονται στην απόλυτη προτεραιότητά σου. Η ανυπομονησία και η ένταση μεγαλώνουν καθώς κυλούν οι ώρες και θα πρέπει να διατηρήσεις τις ισορροπίες σου. Οι εκρήξεις θυμού θα μπλοκάρουν την ενέργειά σου και θα δημιουργήσουν έξτρα προβλήματα. Η σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου χρειάζεται μια ανανέωση και νέες δραστηριότητες. Εσύ που είσαι μόνη, απελευθερώσου και πλησίασε το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

Δίδυμοι: Μπορείς σήμερα να απολαύσεις μια ευχάριστη συνομιλία ή να βρεις πληροφορίες που σε εμπνέουν ή ενθαρρύνουν ένα ενδιαφέρον και μια σου επιθυμία. Ωστόσο ένα τετράγωνο του Άρη με τον ανάδρομο Ερμή μπαίνει στο παιχνίδι καθώς οι ώρες κυλούν και οι εντάσεις αυξάνονται. Αν αντιμετωπίζεις μια αμυντικότητα στα εργασιακά προσπέρασέ τη και μην καταλήγεις σε εύκολα συμπεράσματα. Μην αμφισβητείς την ειλικρίνεια του ερωτικού σου συντρόφου. Εσύ που είσαι μόνη, η γοητεία και το μυστήριο που εκπέμπεις σε κάνουν ακαταμάχητη.

Δες στο tlife.gr τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις