Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Τρίτη 09 Φεβρουαρίου 2021

ζώδια

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Τρίτη 09 Φεβρουαρίου 2021. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Κριός: Επωφελήσου σήμερα από μια ώθηση στην υγεία και την ευεξία σου. Ο Κρόνος σχηματίζει ένα εξάγωνο με το Χείρωνα το πρωί και είναι μια στιγμή που μπορείς να επενδύσεις στον εαυτό σου και σε ξεχωριστούς ανθρώπους στη ζωή σου. Η εστίαση στη σταθεροποίηση της κοινωνικής σου ζωής ή στο χειρισμό εκκρεμών ή άλυτων ζητημάτων που σχετίζονται με τις φιλίες ή τα σχέδιά σου μπορεί να ενισχύσει την εμπιστοσύνη στον εαυτό σου. Μπορείτε με τον ερωτικό σύντροφό σου να βρείτε τον τρόπο ή τις λύσεις που θα βελτιώσουν και θα σταθεροποιήσουν τη σχέση σας. Εσύ που είσαι μόνη, μπορείς να φλερτάρεις και να τονώσεις την αυτοπεποίθησή σου.

Ταύρος: Με τη διέλευση του Κρόνου με το Χείρωνα που συμβαίνει σήμερα, οι προηγούμενες προσπάθειές σου μπορεί να ωφελήσουν τους στόχους καριέρας ή ζωής. Κάνεις καλή δουλειά για τον εαυτό σου και τη σχέση με τον εσωτερικό σου κόσμο κι αυτή η προσπάθεια θα διαρκέσει μέχρι το Νοέμβριο. Αυτό τονίζει την ικανότητά σου να διαχειριστείς τις ευθύνες σου και να πετύχεις. Πάρε πρωτοβουλίες στη σχέση με τον αγαπημένο σου και επιδίωξε μια εφ’ όλης της ύλης συζήτηση. Εσύ που είσαι μόνη, η ανταπόκριση του προσώπου που σε ενδιαφέρει είναι ένα πολύ πιθανό ενδεχόμενο.

Δίδυμοι: Η σημερινή πτυχή Κρόνου – Χείρωνα υποδηλώνει την κατάλληλη στιγμή για να αντιμετωπίσεις προβληματικούς τομείς της ζωής σου στους οποίους έχεις προσκολληθεί και σε εμποδίζουν να προχωρήσεις και να εκφραστείς αυθεντικά. Είναι σημαντικό να βελτιώσεις τις σχέσεις σου με συναδέλφους. Μια συναισθηματική εξομολόγηση από τον ερωτικό σύντροφό σου θα σε κάνει να συνειδητοποιήσεις τις ευθύνες σου απέναντί του. Εσύ που είσαι μόνη, βρες τρόπους να ανανεώσεις την ψυχολογία αλλά και την εμφάνισή σου.

Καρκίνος: Η σημερινή διέλευση Κρόνου – Χείρωνα επηρεάζει έντονα τη ζωή σου με πολλούς τρόπους και μεγάλο διάστημα. Είναι μια καλή στιγμή για να αισθανθείς ισχυρότερη μέσω του αισθήματος ευθύνης στην καριέρα και την κατεύθυνση σου γενικότερα. Οι αξίες, οι ικανότητες και οι προσπάθειες σου δεν μπορεί να μην εκτιμηθούν. Κάποιες εξελίξεις ή αποκαλύψεις σε πείθουν για τα συναισθήματα του αγαπημένου σου. Εσύ που είσαι μόνη, μια αξιόλογη γνωριμία σε συναρπάζει.

Δες στο tlife.gr τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις