Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Τρίτη 09 Ιουνίου 2020

ζώδια

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Τρίτη 09 Ιουνίου 2020. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Κριός: Ενώ αναζητάς υγιείς τρόπους σήμερα να ξεφύγεις από τη ρουτίνα της καθημερινότητας μια όψη Αφροδίτης – Πλούτωνα μπορεί να προκαλέσει μια ένταση ή μπορεί να διεγείρει ανασφάλειες σχετικά με τα χρήματα, τις σχέσεις ή τις απολαύσεις. Οι άψογες συναδελφικές σχέσεις διευκολύνουν τη μέρα σου στα εργασιακά. Συγκράτησε τον εγωισμό ή τον εκνευρισμό σου απέναντι στον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, μια νέα γνωριμία φαίνεται να σε συναρπάζει.

Ταύρος: Η Σελήνη περνά τη μέρα της στον τομέα των στόχων και της φήμης σου διεγείροντας μια ισχυρότερη επίγνωση των αναγκών σου. Η τήρηση των κανόνων είναι το ισχυρότερο στοίχημά σου και επίσης είναι μια καλή μέρα για να προχωρήσεις σε μια αγορά ή συμφωνία. Καθώς η μέρα εξελίσσεται οι ανάγκες και οι επιθυμίες σου γίνονται πιο περίπλοκες με την Αφροδίτη να κινείται σε μια προκλητική πτυχή με τον Πλούτωνα. Οι διαφορές απόψεων με συνεργάτες μπορεί να φανούν χρήσιμες αν τις αξιοποιήσεις σωστά. Η ειλικρίνεια και η εντιμότητα απέναντι στον ερωτικό σύντροφό σου χτίζουν γερά θεμέλια στη σχέση σας. Εσύ που είσαι μόνη, έρχεται μια νέα γνωριμία με την οποία αξίζει τον κόπο να ασχοληθείς.

Δίδυμοι: Πολλά μπορείς να καταφέρεις σήμερα αρκεί να εκμεταλλευτείς σωστά τις ευκαιρίες που σου δίνονται. Πίστεψε και επένδυσε σε νέα εργασιακά ξεκινήματα και συνεργασίες. Δεν μπορείς να φανταστείς τι μπορούν να σου φέρουν και που μπορούν να καταλήξουν. Πρόσθεσε λίγη μαγεία στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που παραμένεις μόνη, πίστεψε στον εαυτό σου, διέγραψε το παρελθόν και στόχευσε μπροστά.

Δες στο tlife.gr τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις