Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Τρίτη 09 Μαρτίου 2021

ζώδια

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Τρίτη 09 Μαρτίου 2021. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Κριός: Μπορεί να έχεις μια ισχυρή ανάγκη να είσαι παραγωγική σήμερα. Εστιάζεις στις πρακτικές αναζητήσεις σου παρά στους στόχους της επιτυχίας σου. Εμπιστεύσου τις ιδέες σου στα εργασιακά, μοιράσου τες και πέρνα στην εφαρμογή τους. Τα αποτελέσματα να είσαι βέβαιη πως θα σε δικαιώσουν.

Απόλαυσε τη μέρα με τον αγαπημένο σου κάνοντας διαφορετικά πράγματα από ότι συνήθως. Εσύ που είσαι μόνη, η κοινωνικότητά σου θα φέρει στη ζωή σου νέους ανθρώπους και νέο φλερτ.

Ταύρος: Οι ευθύνες και οι επιδόσεις είναι υψηλές σήμερα καθώς η Σελήνη κατευθύνεται στον 10ο οίκο σου και εκεί συναντάται με τον Κρόνο. Μπορεί να νιώσεις έντονα την ανάγκη να διαχειριστείς μια κατάσταση ή να βάλεις περισσότερη ενέργεια στις πρακτικές προτεραιότητές σου.

Η επινοητικότητά σου στα εργασιακά είναι αυτή που σε βγάζει από κάθε δύσκολη θέση. Μην ξεσπάς την έντασή σου και μην “σημαδεύεις” τη σχέση με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, φρόντισε το φλερτ στα εργασιακά να γίνεται με τακτ.

Δίδυμοι: Το φεγγάρι κατευθύνεται στον τομέα του πνεύματος για αυτό και θέλεις να μοιραστείς ιδέες, απόψεις ακόμα και συμβουλές. Αυτή η διέλευση μπορεί να προκαλέσει μια λαχτάρα για συναρπαστικές εμπειρίες και ένα διάλειμμα από τη ρουτίνα.

Σήμερα επίσης η Σελήνη συναντά τον Κρόνο σε αυτόν τον τομέα και θα υπάρχει μια ευθύνη ή μια υποχρέωση που πρέπει να αντιμετωπιστεί. Η ρουτίνα αυτής της δύσκολης της καθημερινότητας έχει αντίκτυπο στη σχέση με τον αγαπημένο σου. Η φαντασία είναι ένα προσόν σου για αυτό και θα πρέπει να πάρεις πρωτοβουλίες. Εσύ που είσαι μόνη, προετοιμάσου για μια συναρπαστική σχέση όχι απλά γνωριμία.

Καρκίνος: Έχεις την τάση να παίρνεις τα πράγματα λίγο πιο σοβαρά από ότι συνήθως σήμερα με τη Σελήνη να κατευθύνεται στον τομέα της οικειότητάς σου και να γίνεται ισχυρότερη με τη συνάντηση του φεγγαριού με τον Κρόνο. 

Μετρίασε την έπαρσή σου στον εργασιακό χώρο σου. Διοχέτευσε την ενέργειά σου στο κρεβάτι και κάνε ευτυχισμένο τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, μπορείς με ευκολία να κατακτήσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

Δες στο tlife.gr τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις