Τετάρτη, 24 Απρ.
23oC Αθήνα

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Τρίτη 11 Αυγούστου 2020

ζώδια

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Τρίτη 11 Αυγούστου 2020. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Κριός: Οι σημερινές ενέργειες είναι ιδανικές για ξεκούραση και προβληματισμό και όχι για καινοτομίες. Έχεις μεγαλύτερη ανάγκη για τάξη και πειθαρχία αυτές τις μέρες αλλά ο Ήλιος σου εξασφαλίζει περισσότερο ελεύθερο χρόνο. Επιβράδυνε λιγάκι τους ρυθμούς στα εργασιακά καθώς βρισκόμαστε στην καρδιά του καλοκαιριού και όλα υπολειτουργούν. Συμπεριέλαβε λίγη διασκέδαση στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφο σου μιας και είναι ιδανική ευκαιρία να βρεθείς περισσότερο μαζί του. Εσύ που είσαι μόνη, το άτομο που σε ενδιαφέρει αρχίζει να εκδηλώνεται.

Ταύρος: Η Σελήνη στο δικό σου ζώδιο σήμερα σε φέρνει στο επίκεντρο εξασφαλίζοντας σου μια ευχάριστη και δημιουργική μέρα. Πρόσεξε και έλεγξε την ανταγωνιστικότητα που επικρατεί στα εργασιακά και διατήρησε τις καλές έστω και επιφανειακές σχέσεις με συναδέλφους. Το πάθος στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφο σου ανεβαίνει κατακόρυφα. Εσύ που είσαι μόνη, διαπιστώνεις πως οι ανάγκες σου αλλάζουν.

Δίδυμοι: Προσπάθησε να διατηρήσεις σε έλεγχο την παρορμητικότητα σου και να μην πεις ή κάνεις επιπολαιότητες. Απόφυγε τη λήψη σημαντικών αποφάσεων και ακολούθησε τους ρυθμούς της ημέρας με ψυχραιμία. Οι ρυθμοί στα εργασιακά σου φαίνεται να είναι ιδιαίτερα απαιτητικοί με αποτέλεσμα να σου δημιουργείται η αίσθηση πως δεν προλαβαίνεις. Η μέρα και το πλανητικό σκηνικό ενισχύει το ρομαντισμό και το πάθος με το σύντροφο σου. Μην προκαλείς και μην κάνεις σκανδαλιές, εσύ που είσαι μόνη. Έχεις την τάση να τα παίρνεις όλα για πλάκα κι αυτό μπορεί να σε εκθέσει.

Δες στο tlife.gr τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις