Σάββατο, 27 Απρ.
16oC Αθήνα

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Τρίτη 11 Ιανουαρίου 2022

ζώδια

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Τρίτη 11 Ιανουαρίου 2022. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Κριός: Ο κυβερνήτης σου Άρης σχηματίζει ένα τετράγωνο με τον Ποσειδώνα καθιστώντας αυτήν τη στιγμή ιδανική για επιβράδυνση. Μπορείς να επωφεληθείς από αυτό το χρονικό διάστημα για να επαναπροσανατολιστείς. Θα έχεις μεγαλύτερη επιτυχία αν εξετάσεις το αν οι πράξεις σου θα έχουν πραγματικό νόημα, καθώς αυτό σου δίνει ένα σκοπό και μια κατεύθυνση.

Επίσης δεν είναι εύκολο να δεις τι είναι αλήθεια και τι είναι απλώς μια ψευδαίσθηση επομένως είναι λογικό να δείξεις επιφυλακτικότητα στην κρίση σου. Η συναισθηματική σου ζωή έχει ενδιαφέρον όμως θα πρέπει να είσαι συγκρατημένη απέναντι σε χαρακτηρισμούς και συμπεράσματα.

Ταύρος: Με το σημερινό τετράγωνο του Άρη με τον Ποσειδώνα δεν είναι πάντα εύκολο να δεις έναν ξεκάθαρο δρόμο προς την εκπλήρωση. Μπορεί να υπάρξει κάποια δυσαρέσκεια με τα σχέδιά σου προς το παρόν και ίσως μια αλλαγή κατεύθυνσης ή μια προσωρινή πτώση κινήτρων.

Ίσως κάποιος να μην είναι απόλυτα ειλικρινής μαζί σου ή να μην είναι εύκολο να εντοπίσεις τι θέλεις. Η μέρα θέλει επιβράδυνση και όχι βιαστικές ενέργειες.

Δίδυμοι: Με τη Σελήνη στον τομέα της ιδιωτικής σου ζωής όλη μέρα και ένα τετράγωνο του Άρη με τον Ποσειδώνα είναι καλύτερα να επιβραδύνεις ή να αναπροσανατολίσεις τον εαυτό σου.

Εάν αφήσεις την αυξημένη ευαισθησία σου να κυριαρχήσει μπορεί να υπάρξουν σκαμπανεβάσματα. Είναι δύσκολο να δεις ξεκάθαρα μια κατάσταση κυρίως σε επαγγελματικά και δημόσια θέματα και η σύγχυση σχετικά με τη γενική κατεύθυνση της ζωής σου μπορεί να επιδεινώσει μια ένταση στις σχέσεις σου.

Καρκίνος: Θα μπορούσες να βρεις τον εαυτό σου να απομακρύνεται λίγο από καταστάσεις και πρόσωπα που φαίνεται να απαιτούν πάρα πολύ χρόνο ή ενέργεια. Το σημερινό τετράγωνο Άρη – Ποσειδώνα μπορεί να σε ωθήσει να αναθεωρήσεις τους στόχους σου εάν δεω σε ικανοποιούν πραγματικά ή δεν ευθυγραμμίζονται καλά με τις πνευματικές σου αξίες.

Χρησιμοποίηση την ενέργεια σου σε δημιουργικές, εμπνευσμένες, πνευματικά σημαντικές δραστηριότητες. Με αυτήν τη διέλευση είσαι πιο ευαίσθητη και μπορεί να εξαπατήσεις τον εαυτό σου.

Δες στο tlife.gr τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις